selamlar mevcut ssdmi çıkarıp daha yüksek bi ssd ile DEĞİŞTİRİCEM biraz araştırdım windows gider diye okudum bu doğru mu doğruysa ne yapabilirim değiştirdikten sonra
arkadaslar selam bugun oyun oynarken birden monitorumde garip bi sorun olustu pikselleri sayabiliyorum nerdeyse fotograflarda daha iyi anlarsiniz sebebi nedir yardimci olur musunuz
arkadaslar merhaba az once bilgisayarimdan oyun oynarken bir anda monitorden ekran gitti arka planda muzik oynamaya devam ediyordu kasaya baktigimda kasa calisiyodu ama bi tane fan cok hizli donmeye basladi anlayamadim kapatip aciyorum dugmeden ekrana goruntu gelmiyor sadece mavi yesil kirmizi...
5 gun once hazir sistem siparis ettim 2 gun sonra arayip sectigim ramlerin stogunun bittigini farkli bir ayni ozellikteki ram takmanin benim icin sorun olup olmayacagini sordular bugun de sistemin ne durumda oldugunu arayip sordum bana yarin kargoya verilecegini soylediler iletisim konusunda...
5 gun once hazir sistem siparis ettim 2 gun sonra arayip sectigim ramlerin stogunun bittigini farkli bir ayni ozellikteki ram takmanin benim icin sorun olup olmayacagini sordular bugun de sistemin ne durumda oldugunu arayip sordum bana yarin kargoya verilecegini soylediler iletisim konusunda...
https://m.n11.com/urun/philips-24m1n3200va00-238-1-ms-165-hz-freesync-premium-full-hd-va-led-monitor-19928816?magaza=techburada&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
selamlar daha önce konu açılmış ama güncel değil ondan dolayı tekrar açmak istedim
bu monitörü alıcam...
buyur dostum biraz daha kısmak istersen işlemci soğutucusunu çıkarabilirsin ve ramleri düşürebilirsin veya ışıksız yapabilirsin tamamen sana kalmış ama cpu ve gpu gayet iyi