Eksikliğin olduğunu düşünmek saçmalık elinde karıncalanma iğne batma hissi yoksa b12 eksikliğin yoktur ki bunlar olsa bile kesin olarak b12 eksikliği demek...
Selamlar. B12 vitaminimin eksik oldugunu düşünüyorum. Unutkanlık, ağız yaraları, kilo kaybı ve birkaç belirti mevcut. en önemlisi unutkanlık benim için...
Selamlar. B12 vitaminimin eksik oldugunu düşünüyorum. Unutkanlık, ağız yaraları, kilo kaybı ve birkaç belirti mevcut. en önemlisi unutkanlık benim için...
özel hastanemi bilmiyorum ama annemin üstüne yazmış olabilir o ihtimal aklıma gelmedi doğrudur. Bu daha mantıklı bir şey. Arkadaşın dediği üzere kırmızı...
Hocam ben 2009 yılından 2020 korona zamanına kadar kırmızı reçeteli ilaç kullandım ve hepsi e nabızda gözüküyor eğer özel hastaneye gittiyseniz veya başka...
Yıllar önce ben ortaokulday'ken dikkat dağıgıklıgım için annem beni psikiyatriye götürmüştü. Doktor kiloma baktı, birkaç şey sordu aralarından birisi...
Yıllar önce ben ortaokulday'ken dikkat dağıgıklıgım için annem beni psikiyatriye götürmüştü. Doktor kiloma baktı, birkaç şey sordu aralarından birisi...
adamlar o kadar guzel çakma gözlük üretiyor ki geçenlerde bolge müdürü bile anlamadı hocam demem o ki şuan 4-5k arasına satılan gozluklerın orjınal olma...