Arkadaşlar merhaba öncelikle, daha önce bu forumda konu açmıştım ve çeşitli bir çok kontrolü sağladım ve yöntemi denedim. Ama ne yazık ki özellikle bazı...
Cevabını geç gördüğüm için üzgünüm. Şuanda aldın mı bilmiyorum ama ne yaparsan yap fırsatın var ise monitörünü LG almalısın. LG paneli dünyanın en iyi...
Bence böyle meseleleri konu olarak açmamalıyız. Ülkemizin her bir bireyi ekonomik kriz ile mücadele ederek hayatta kalmaya çalışırken bu gibi paylaşımlara...
:D piyasada malesef saçma insanların elinde oldugundan dolayı sizde haklısınız. Ama yine de unutmayın bir BMW her zaman BMW dir. Yine de Audi ya da Mercedes...
Bu konuda bilgi vererek sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum o kadar param olmadığı için piyasayı takip etmiyorum :D Ama ben olsam 428i xDrive alırdım...
Kendi bilgi birikimlerim doğrultusunda C200 araçların turbolarında sürekli oluşan problemlerden dolayı alınmaması gerektiğini söylemeliyim.
Ayrıca Audi...
Chrome kullanmıyorum edge kullanıyorum :D Yine de yardımların için teşekkürler böyle kullanmaya devam edeceğim nede olsa performans olarak olumsuzluğa...
Aslında şöyle ki herhangi bir stres testi yaptığımda güçlü sonuç veriyor. İşlemcim yüksek sıcaklıklarda dahi 5GHZ tam yükte çalışarak performanstan ödün...
curve optimizer dediğim gibi yapmıştım ama extra undervolt yapmaya gerek var mıdır sence ?
Bu arada yükte 85 leri gördüğü oluyor bir kere kapanmıştı...
Hocam fan hızı turbo da pompa hızı ful de çalışıyor. Ayrıca curve optimizer de yapmıştım. Anakart üzerinde yaptığım işlemler:
Anakart sürümüm günceldir...
Arkadaşlar, işlemcim boştayken aşırı ısınıyor google açtığımda bile 10 derece birden fırlıyor. Sistem özelliklerim;
R7 7800X3D
ZALMAN ALPHA 36
ASUS TUF...