Next star 4k pro 2.nesil siparişi geçtim şimdi, iptal edip bunu mu alayım? 4k 30fps olayı gerçek mi deneyimleyen var mı YouTube platformunda mesela 4k 60fps video açamıyor muyuz?
Ürünün satın alma sürecinden satış sonrasına kadar iletişimi kesmedi. İstediğim tüm testleri ve görüntüleri sağ olsun anında gönderdi. Paketleme ve teslimat konusunda da sorun yaşamadım, ürünler gayet iyi çalışıyor. Kendisine teşekkür ederim.
Anakart
Konudaki sıvı soğutmaya ek olarak vatandan bu anakartı aldım. Amazondaki bu soğutucu ve linkini verdiğim anakart için steam kodu alabilecek miyim net bilgisi olan var mı?
100R modelini kullanıyorum. Ekran kartının montaj alanı kısa, 3 fanlı kartların montajı konusunda sıkıntı yaşıyorum. Kullandığınız veya alıp da kullanacağınız ekran kartının uzunluğuna dikkat ederek kasa seçimi yapmanızı tavsiye ederim.
Sapphire Nitro+ modelini almayı düşünüyorum ama coil whine görülme oranı buranı modelde yüksek sanırım. Bilgisi olan var mı bu konu hakkında? Ona göre sipariş oluşturacağım, şimdiden teşekkür ederim.