mantania isimli üyenin son içerikleri

1. M

CORSAİR RM850E 80 PLUS GOLD FULL MODULER POWER 5524 TL VATAN

9800x3d ve rx 6650xt sistemim için beyaz modelini almıştım 3 ay önce. Özellikle fazla güç çeken oyunlarda ve occt stress testinde bilgisayar herhangi bir mavi ekran veya hata kodu vermeden kapanıyordu. Olay görüntüleyicisinde ise sadece kernel power 41 (63) hatası görünüyordu. Servise götürdüm...
  2. M

PSUM ARIZALI MI YARDIM EDIN

Oyun oynarken normal kullanıma ve teste göre daha fazla zorlanır bileşenler. Testte bir sorun olmasa bile Oyun sırasında anlık dalgalanmalarda sorun çıkabilir. Bence oyun oynayarak da deneyin sadece occt ile kalmayın.
  3. M

Onu kısıp gsync açtığında 240hz kullanırken siyah ekran almıyorsan sorun güç kaynağında demektir. 12v zaten düşük geliyor, gsync de ince bir ayar zaten. Düşük voltaj ile bu ince ayarı stabil sağlayamıyor demektir. Power limiti kıstığında çekilen güç azalacak ve voltaj daha stabil olmaya...
  4. M

Evet orda gpu power limit var onu kısmalısınız.
  5. M

Cru kullanmadım daha önce bir şey diyemem ama ben sağlıklı olacağını düşünmüyorum ilerisi için. Gsync veya freesync kapattıktan sonraki 40 dakika içerisinde herhangi bir kapanma olmadıysa şöyle bir test yapabiliriz. Gsync veya freesynci tekrar aktif et, sonra ekran kartının güç limitini %60...
  6. M

Başka bilgisayar diye kastettiğin sistemin güç kaynağını kendi bilgisayarında deneme şansın olursa onu da bir dene çünkü 12v Kanalının 11.18lere düşmesi normal değil. Ekran kartı da 12v kanalından güç aldığından voltaj dalgalanması sorunu sebebiyle yapıyor olabilir.
  7. M

Monitörün gsync veya freesync özelliğini kapatıp bir dener misin?
  8. M

Monitör ile ekran kartı arasındaki kablo DP 1.4 sürümünden eski veya HDMI 2 HDMI 2.1 sürümünden eski ise sorun bundan yaşanıyor olabilir. Bu standartların altı 200 2400hz vermekte zorlanır.
  9. M

Pc kapanma sorunu acil yardımcı olurmusunuz

Sıcaklık değerlerine baktınız mı oyun sırasında hiç? Sıvı soğutmanın işlemcinin üstüne binen kısmındaki filmi sökmeyi unutmuş olabilir misiniz?
  10. M

Ekran kartı ile monitör bağlantısı arasında dönüştürücü kablo kullanıyor musunuz?
  11. M

Siyah ekran olduğu sırada sadece görüntü mü gidiyor yoksa sistem komple mi duruyor? Siyah ekran olduğunda ses gelmeye devam ediyor mu?
  12. M

I5 12400F RTX 3060 sistem ne kadara satılmalı?

10400f Rx 6650 xt B560m pro vdh 2x8 2400mhz corsair ram Msi mag forge 100r 500+500 2 adet ssd Thermaltake 500w smart psu Bunları 18e sattım daha yeni, belki bir fikir olur.
  13. M

Corsair RM850e (2025) 850 W PSU - 5.222 TL

Ben bu ürünü hepsiburada üzerinden aldım. Arızalı çıktı, occt stress testinde ve arc raiders, cyberpunk 2077 gibi sisteme yük binen oyunlarda hiçbir hata ve mavi ekran vermeden bilgisayar kapanıyordu. Allahtan 1 ay önce almıştım da teknik servise götürdüm iade raporu istediğimi söyledim. 2 günde...
  14. M

Oyun Çökmesi ve SSD Bağlantı Kopması

Sanırım SSD'yi başka slota takarak çözmüştüm. Çok hatırlamıyorum
  15. M

🔥İndirim Forza Horizon 5 Steam'de 11.47$ (Forza 4'ü olanlar için geçerli)

FH4 mevcut, fiyatlar bu şekilde görünüyor.
Geri