Control ben oynadım. Büyük bir zevkle oynadım bitirdim. Gerilimli bir atmosferi olan aksiyon oyunu. Biraz tekdüze gelebilir oyunda çok fazla çeşitlilik...
Exvega satış sonrası destek konusunda sorun çıkaran bir firma. HAWK öyle değil. Exveganın koltuğu iyidir kötüdür bilmem ama satış sonrası destek olmadıktan...
Hayatımda hiç kavga etmiş adam değilim çok şükür kimseylede bir sorunum olmadı ama zamanı gelince bazende gerekeceği zamanlar istemesende olacak. Bu da bir...
Taşıması kolay, hafif, uzun süreli şarj min 6-8 saat. Mümkünse 14 inc ortalama 15k bütçede böyle bir bilgisayar var mıdır? Genel işlerim dışında yazılımla...
Elden Ringi ben de beceremedim sevemedim ama türü sevmediğimden, türü oynamadığımdan. Oyun türlerinden sundukları ana şeylerden kısaca oyun kültüründen bir...
Tek sipariş 2 farklı pakete bölünmüş durumda. 3 sipariş var ama 3 paketten fazla var. 3. siparişimi de 2 farklı pakete bölmezlerse toplam 5 paket oluyor. 2...
Ben temudan 3 farklı sipariş oluşturdum hazır bu konuya elim değmişken sorayım. Paket sayısından dolayı gümrükte kalma ihtimali ne kadardır kargoların? yani...
Ben bizzat mağazaya gidip aldım webde stok kalmamıştı :d mağazada fiyat etiketi 4700 küsürdü dedim webde fiyat bu. Burada da mevcut görünüyor. Kontrol...