Bu tarz şeylere çok takılınca alternatifler iyice daralıyor. Dolayısıyla bir şeyi istemiyorsanız bazı şeylerden de kısmanız gerekebilir. O yüzden ya fazla...
Hayır Librewolf'u hiç kullanmadım. Firefox'un çoğu tarayıcıya göre daha güvenli olduğu söylenir, öyle de. Her şey okey olur mu bilemem denemedim. VPN olarak...
Firefox'da yaşadığım aptalca bazı problemler vardı. Bunlar dışında kullandığım en iyi tarayıcı olabilir fakat karşılaştığım sorunlar firefox kullanımına...
Bütçene göre mt thunder 4 çok daha iyi bir tercih. LS2 rapidden iyidir. LS2 50cc motorum varken kullanıyordum ve cidden plastik gibiydi. Pek sorun etmedim...
Ben single player oyunları dizi film mayetinde oynuyorum. 1-2 saat oynadıktan sonra ben de sıkılıyorum o konuda aynıyız ama 1-2 gün sonra nolacak devamında...
Merhabalar,
Firefox kullanıyorum bir süredir ve bazı sayfalardaki sekmelerin ve youtube’da bir video açtığımda sayfanın tamamının yüklenmemesi sorununu bir...
Oynadığım ea play oyunları var sadece aslında bunun dışında linuxa geçmemek için bir seçeneğim yok aslında. Son zamanlarda windows da beni aşırı sinir...
Yeri geliyo 0 ürünlerde bile hata/bozukluk olabiliyo. 2. el mal bozuk çıkabilir 1 ay sonra bozulabilir 1 sene sonra bozulabilir belli olmaz. Ben de 2. el...
Bırak insanlar eski ram bazlı ürün alsınlar 1-2 yıl sonra ürünü değiştirirler bunlarda yanında TN panel, devamlı düşük hız ssd kullanma, düşük performans...
wifi 6 çok hızlı internet evet ama internet hızın ne 100 mbps atıyorum ee wifi 6'nın anlamı ne? pcie 4.0 m2 ssd var pc de napıyosun gündelik işlerimi...