https://www.hepsiburada.com/n-d-tropikal-selection-kuzulu-kisirlastirilmis-yetiskin-kedi-mamasi-10-kg-p-HBCV00004VCC3E?magaza=Mamaci%20Teyze
Ben bunu...
Ev kedileri için çok uygun bir marka olduğunu söyleyemem fakat sokak kedileri için her şartta alınır.
Kendi kedileriniz için asla önermiyorum şahsen ben...
Yabancı firmaların da bu konuda artık pek umursadığı pazarlardan değiliz ki keza Asus desteğini kendiniz anlatmışsınız. Genelde yerelde en iyi desteğe sahip...
Önerilerin için teşekkür ederim fakat bu satıcıların satış sonrası destek konusunda neredeyse hiçbir şekilde destek vermediklerini görüyorum. Wraith'den...
Sana bir öneri vereyim cherry mc swichli klavyeleri alabilirsin 3 senedir xpg summoner kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım cherry mx oyun performansı olsun...
Benim yaşadığım sorun muhtemelen fabrikasyon bir hatadan kaynaklanıyor. Belki belli bir seriyi etkilemiştir. Bilemiyorum ama bu klavye ile ilgili internette...
Başlıkta belirttiğim gibi artık bir klavyede sorun yaşamak istemiyorum. YETER! Şu an kullandığım klavye ASUS ROG STRİX SCOPE II TKL. rezil bir klavye. Tamam...
Konu eski artık. Ben o sistemi sattım fazla midemi bulandırdığı için. Sonrasında z690 chipsetli bir anakart aldım fakat sonuç değişmedi. Bence işlemci...