Arkadaşlar merhaba batman arkham origins onuyorum ama elektrikli batranga geçemiyorum eşittir simgesi çıkıyor nasıl seçicem takıldım kaldım yardım ederseniz çok sevinirim = bu işaret çıkıyor
Merhaba arkadaşlar laptopumun rami 8 gb artık yetmiyor gtx 1650 4 gb falan var eğer rami çift kanal yaparsam 16 gb performans artarmı yani oyunlarda lag var onun için herhalde ram mhz i 2666 mhz ama hangi rami alacağımı bilmiyorum ve uygun fiyatlı olması benimiçin daha iyi olur
Kanka fen için temel gerekmiyor aslında deneyerek yaptım çoğu şeyi ilk önce antremanlarla matematik ilk 2 kitabı bitir zaten artık çoğu şeyi kafadan çözücek hale geliyorsun sonra bıyıklıdan izliyprum matematiği öyle
Merhabalar ilk defa oversize bir eşofman alacağım ama bedenimi nasıl bulurum bilmiyorum normalde xxl giyiyorum ama çok bol kalsın istemiyorum aşırı fazla chatgpt flaan bi beden düşük alabilirsin diyor siz ne düşünüyorsunuz buda alacağım eşofmanın linki
Boy:1.87
Kilo 100...
Arkadaşlar ayt de sayfa 1 milyon sıralama yapmışım bu sene hiç çalışmamıştım 1 saat bile oturup çalışamadım saçma sapan şeyler yaptım ama bu sene çalışıp 250 bin yapsam bana yeter hemşirelik yazmak istiyorum biliyorum 1 milyon rezil bir sonuç ama çalışıp yapacağım bu sene yani yapmak zorundayım...