Acaba bunlar ürünün üstüne joy stick yazdılar diye mi ingilizce veya ürünün ne olduğunu bilmeyen bi memur internetten aratıp joy kelimesini görünce buna...
O arada da cimerden dönüş olur diye düşünüyorum sizin oraya geldikten sonrada bir müddet süre var zaten. Umarım antrepo ücreti vs talep etmezler.
1766234042...
Tamam o zaman direkt ptt üzerinden dilekçe oluştur veya gümrük evine yakınsa kanıtları fotokopi çıkartıp oraya git direkt. Diğer türlü uğraşmıyorlar hiç...
Bende yıllar önce kapalı kutu 16gb ram aldım adam 1-2 yıl dolapta durduğunu sistem toplamak için aldığını ama vazgeçtiğini söyleyip faturalı şekilde bana...
Bireysel baz alıp sadece 600-700 lira gümrük çıkarırlarsa firmaya mail at yarısını falan sanırım karşılamayı kabul etmişler diğer bazı kişilerde. Belki...
Evet iade yollatabilirsin ama onda da kargo ücretini keser firma öyle para iadeni yapar. Ben o konuda çok uyarıda bulundum ama görmeyen görmemiş demek ki...
ULUSLAR ARASI POSTA-KARGO İŞLEME MERKEZİ, Ambar'da gözüküyor şu an kargon güncelleme gelmediyse bundan sonra. Gümrükten sorunsuz çıkarsa yeni güncelleme...