kimse burada satıcılar tolu alıp satmasın demiyor ki zaten onları olumsuz etkileyen bir durum yok. hatta karlarına bu durum eskiden 1 e alıp 3 e 5 e...
Valla kimse kim bizim duygulara mecliste tercüman olsunlarda.
Bazı gazetecilerde bu duruma tepki koyan video çekmiş, tolga özbek var havacılık ile ilgili...
Gümrük vergisi düzenlemesinde esas olan tüketici sağlığı ve ürün güvenliğidir. Haksız rekabete izin vermemek için bu adım atıldı haberde şu kısım varya can...
Sonradan ayarlama yapılır deniliyor birde, halkın hayatını böyle etkileyecek bir kanun çıkarmadan niye o zaman siz kanunu adam akıllı ayarlamıyorsunuz hey...
Kanka zaten adaletli bi durum değil ben neden 10 konteyner mal getiren adamla aynı süreçleri yaşamk zorundayım? Ve emin ol o toptan alanlar bizim aldığımızı...
Tekstil vb şeyler yasaklanmalı zaten kıyafet yağmalayan influcerlar vs yüzünden bu fecaat başımıza geldi. Ama Türkiye'de üretilen ürünler dışında kalanlar...
Bir X hesabı bu konuda etkileşim almayı başardı , ben de ordan görüp hem açıkkapı hem de cimer'den başvurumu yaptım. Arkadaşlar ses çıkartın. konu sahibi...
Bir milletvekili de sanırım mecliste bu konudan bahsetmiş, birkaç gazeteci de buna istinaden hak vermiş milletvekiline ve paylaşım yapmışlar. Allah'ım sen...
bunu yapanlardan almamak için zaten kalksın diyoruz eğer kalkmazsa o adam bi şekil toptan yine alıp yine fahiş fiyattan sana bana satacak en azından diğer...