Tekel olmuşlar mafya gibi. Sıkıntı yok bizim burda turkcell, türk telekom, gigafiber, kablonet bütün altyapılar var gerekeni yapmasını bilirim onlar...
kuruluma gelen adamlar kabloyu bina dışından çekmişti ilk defa fiber taktırdığım için. sadece modemle ont cihazını iade etmem yetiyor mu bu kablolarla...
Kablo değilde ont ve modem vermezsen total 5k falan ceza kesiyorlar. Arkadaşım türknet ile anlaşmalı bi firmada çalışıyor arızalara bakıyor müşteri değilde...
Böyle şey olmaz iyice mokokoya geçtiler bende yıllık ödemiştim 8. Ayın sonunda bitiyor bende farklı yere geçeceğim. Modemle ont cihazıda onların iade edicem...
Zammı öğrendiğim an millenicoma taşıdım arayıp taşımayın yıllık ödeyin fiyat 700e sabitlensin dediler reddettim.
Yıl sonuna kadar sabit fiyat olduğunu...
TürkNet daha 1 ay önce geçtiğim 1000/50 mbps'lik paketimi 899tl'den 1349tl'ye çıkardı. daha da kullanmayı düşünmüyorum taahhütsüz olması iyi ama bu tamamen...
Tabii fiber olduğu için sorunsuz oluyor ama eski oturduğum yerde fiber yoktu. işitme engelli olduğum için hız ve ping düşünce anneme telefonu verip aratmak...
2025 haziranda 499tl'den fiyat sabitlediğim için ara zam bildirimi almadım. o fiyatı da yeni öğrenmiş oldum.
gigafiber kullanıyorum. megabit başına 1tl...
Bizzat kuryeye ulaşıp sordun mu peki nereye bıraktın sen onay kodu vs olmadan bu kargoyu diye? Zaten onay kodu vs yok ortada her türlü sen haklısında kurye...