Mars_gezgini isimli üyenin son içerikleri

1. M

Ntoskrnl.exe Mavi Ekran Hatası

Bilgisayarımda son 2 aydır mavi ekran hatası alıyorum. Bilgisayrım casper excalibur g770 intel 11400h işlemci , rtx3050 ekran kartı , crucial 8 gb ram, crucial 500 gb m2 ssd var. İlk başta memtest86 testi yaptım bir hata çıkmadı. Daha sonra nvdia ekran kartı driver ını güncelledim yine mavi...
  2. M

Yazılım için dizüstü bilgisayar

Bilgisayar programcılığı okudum. sınıfta bu bilgisayardan çok vardı ve memnunlardı. 16 gb ram daha mantıklı olur çünkü yazılım programları çok ram kullanıyor. Eğer unity ya da ue gibi oyun motorlarına kaymayı düşünüyorsan dahili ekran kartına bir bak derim. Bir arkadaşımda honor laptop var ve...
  3. M

20.000tlye kadar masaüstü bilgisayar önerisi

Bu fiyata kaçırma
  4. M

Casper excalibur g770 adaptör yetmiyor

Önerebileceğiniz 150w lık bir adaptör var mı
  5. M

Bu pc nasıldır arkadaşlar 2. el pc toplayacağım

stres testlerine sokabilirsin, sıcaklıklarına bakarsın. CPU-Z gibi uygulamalarla donanımların gerçek olup olmadığına bakarsın
  6. M

Bu pc nasıldır arkadaşlar 2. el pc toplayacağım

bence bu fiyata gayet iyi. Kasa mesh ızgara mı
  7. M

Aldığıma çok pişmanım. Yeni adaptör almak istiyorum. Alırken volta mı bakıyoruz yoksa amper e mi?
  8. M

Bilgisayar alcam bütçem kısıtlı

rx 6600 almanı tavsiye ederim ben de 3050 var bellek konusunda sürekli dar boğaz yiyorum
  9. M

Corelli Ralf 29" Elektrlikli nasıldır?

güzel fikir fakat bataryanın 36 volt tan fazla olmasına özen göster bu sayede daha performanslı olur
  10. M

Başvurdum garantiye gönderin diyorlar
  11. M

Yardım Hangi işlemci daha iyi daha mantikli

Laptop alacaksan İntel işlemci tercih et çünkü amd işlemcili laptoplarda usb 3.0 ve üstü olmuyor sadece usb 2.0 oluyor. Bundan dolayı çok arkadaşım amd işlemcili oyun laptobu aldığı için pişman oldu.
  12. M

Pilli bisiklet var internetten bakabilirsin kendi yerlerinde montaj yapıyorlar
  13. M

Casper excalibur g770 11400h(35w) ve rtx3050(70w) laptobum var. Oyun oynarken şarja takılı olmasına rağmen şarjı düşüyor bunun battery boost diye bir özellikten olduğunu öğrendim bunu kapattığım zaman ise oyun fps im yarı yarıya düşüyor ve ekran kartı kullanımım %60 lara kadar düşüyor. Bu...
  14. M

Motor gücü çok düşük 250w ile bayır çıkamazsın bunun yerine bir bisiklet alıp 500w lık bir dönüşüm kiti alman daha mantıklı olur. Bu sayede daha güçlü bir motora aynı fiyatta sahip olursun
Geri