Yazılım için dizüstü bilgisayar

Kronzeh

80+
Reaksiyon skoru
2

Merhabalar ben yazılım dersleri için laptop arıyorum bütcem 15 ile 20 bin arası, oyun /normal bilgisayar farketmez. Sizce hangisini almak daha mantıklı 3050 li sistemler mi yoksa böyle bilgisayarlar mı bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

masaüstü yazmışsınız başlığa diz üstü yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirler

Merhabalar ben yazılım dersleri için laptop arıyorum bütcem 15 ile 20 bin arası, oyun /normal bilgisayar farketmez. Sizce hangisini almak daha mantıklı 3050 li sistemler mi yoksa böyle bilgisayarlar mı bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
yazılımda ekran kartının bir önemi kalmıyor diyenbiliyorum

Ne yazılımı yapacağınıza bağlı hocam. Attığınız laptopa sahibim gayet stabil, iyi bir laptop fakat dahili ekran kartı yok . Bence almışken 3050li bir laptop almak daha mantıklı.

Ne yazılımı yapacağınıza bağlı hocam. Attığınız laptopa sahibim gayet stabil, iyi bir laptop fakat dahili ekran kartı yok . Bence almışken 3050li bir laptop almak daha mantıklı.
Hocam bu bilgisayarı ya da d14 modelini almaya düşünüyorum da, nasıl bilgisayar, çok şikayetiniz var mı. Bu sene üni için alıcam. Sadece yazılım için.

Hocam bu bilgisayarı ya da d14 modelini almaya düşünüyorum da, nasıl bilgisayar, çok şikayetiniz var mı. Bu sene üni için alıcam. Sadece yazılım için.
İş için almıştık öyle ağır bir şeyde test etme şansım olmadı fakat şunlar söyleyebilirim, gayet stabil ve günlük ihtiyaçları fazlasıyla karşılıyor muhtemelen de sizin işinizi görür fakat ben olsam ekran kartlı alırdım.

Ne tür yazılımlarla uğraştığınıza bağlı harici ekran kartı yok bu modelin yazılımcı bende dahil olmak üzere macbook tercih edilir.

işini görür. mac al diyenlere de aldırma. bütçene göre yeterli. 16 gb ramli bulursan iyi olur.

Ne tür yazılımlarla uğraştığınıza bağlı harici ekran kartı yok bu modelin yazılımcı bende dahil olmak üzere macbook tercih edilir.
Bölümüm bilişim güvenliği. Ne tür bi yazılımla uğraşacağımı çok ayrıntılı bilmiyorum ama bu bilgisayar işimi görür gibi geldi?

Bilgisayar programcılığı okudum. sınıfta bu bilgisayardan çok vardı ve memnunlardı. 16 gb ram daha mantıklı olur çünkü yazılım programları çok ram kullanıyor. Eğer unity ya da ue gibi oyun motorlarına kaymayı düşünüyorsan dahili ekran kartına bir bak derim. Bir arkadaşımda honor laptop var ve dahili ekran kartı 128 mb ram var, bazen takılma yapabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,055
Üyeler
194,097
Son üye
Horsni37
Geri