Neler Yeni

Yazılım için dizüstü bilgisayar

Kronzeh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alp Kronzeh

Merhabalar ben yazılım dersleri için laptop arıyorum bütcem 15 ile 20 bin arası, oyun /normal bilgisayar farketmez. Sizce hangisini almak daha mantıklı 3050 li sistemler mi yoksa böyle bilgisayarlar mı bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
masaüstü yazmışsınız başlığa diz üstü yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirler

hamza947

80+

Merhabalar ben yazılım dersleri için laptop arıyorum bütcem 15 ile 20 bin arası, oyun /normal bilgisayar farketmez. Sizce hangisini almak daha mantıklı 3050 li sistemler mi yoksa böyle bilgisayarlar mı bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
yazılımda ekran kartının bir önemi kalmıyor diyenbiliyorum

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey

Ne yazılımı yapacağınıza bağlı hocam. Attığınız laptopa sahibim gayet stabil, iyi bir laptop fakat dahili ekran kartı yok . Bence almışken 3050li bir laptop almak daha mantıklı.

fatihttps

80+
Ne yazılımı yapacağınıza bağlı hocam. Attığınız laptopa sahibim gayet stabil, iyi bir laptop fakat dahili ekran kartı yok . Bence almışken 3050li bir laptop almak daha mantıklı.
Hocam bu bilgisayarı ya da d14 modelini almaya düşünüyorum da, nasıl bilgisayar, çok şikayetiniz var mı. Bu sene üni için alıcam. Sadece yazılım için.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Hocam bu bilgisayarı ya da d14 modelini almaya düşünüyorum da, nasıl bilgisayar, çok şikayetiniz var mı. Bu sene üni için alıcam. Sadece yazılım için.
İş için almıştık öyle ağır bir şeyde test etme şansım olmadı fakat şunlar söyleyebilirim, gayet stabil ve günlük ihtiyaçları fazlasıyla karşılıyor muhtemelen de sizin işinizi görür fakat ben olsam ekran kartlı alırdım.

mr.Bay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
bugra
Ne tür yazılımlarla uğraştığınıza bağlı harici ekran kartı yok bu modelin yazılımcı bende dahil olmak üzere macbook tercih edilir.

donanimci98

80+ Bronze
işini görür. mac al diyenlere de aldırma. bütçene göre yeterli. 16 gb ramli bulursan iyi olur.

fatihttps

80+
Ne tür yazılımlarla uğraştığınıza bağlı harici ekran kartı yok bu modelin yazılımcı bende dahil olmak üzere macbook tercih edilir.
Bölümüm bilişim güvenliği. Ne tür bi yazılımla uğraşacağımı çok ayrıntılı bilmiyorum ama bu bilgisayar işimi görür gibi geldi?

mr.Bay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
bugra
Üsteki arkadaş belirtmiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
burak çelik
Bilgisayar programcılığı okudum. sınıfta bu bilgisayardan çok vardı ve memnunlardı. 16 gb ram daha mantıklı olur çünkü yazılım programları çok ram kullanıyor. Eğer unity ya da ue gibi oyun motorlarına kaymayı düşünüyorsan dahili ekran kartına bir bak derim. Bir arkadaşımda honor laptop var ve dahili ekran kartı 128 mb ram var, bazen takılma yapabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,081
Üyeler
163,941
Son üye
Ahmet166
Top Bottom