MarsAndAress isimli üyenin son içerikleri

1. MarsAndAress

Anneme hediye telefon

valideye bence 15 gider tavsiyemde 15tir eger bol bol fotograf video cekiyorsa 256gb model ekstra onerim olur
  2. MarsAndAress

Yardım İphone 15mi yoksa 50k ya farklı telefonmu alınmalı

ben bayadir android ekosistemi kullanmis biri olarak daha yeni gectigim iphone 15 tavsiye ederim. daha stabil arayuz, videolarda kare atlama olmamasi falan derken apple gercekten uzun omurlu telefon isini yapiyor
  3. MarsAndAress

🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

hocam modemi resetledim telefonda 300mpbs bilgisayarda 250mbps aliyo
  4. MarsAndAress

cat kablosu ile 700-800 verdi qos kapali suanda
  5. MarsAndAress

merhabalar hocam bende bugün itibariyle geçtim iphone 15te 250mbps max wifi 6e bulunan bilgisayarımda ise 150mbps falan alabiliyorum sadece neyden kaynaklanıyordur yardımcı olabilecek olan birisi var mı?
  6. MarsAndAress

Bunu bende takipteyim bilen arkadaşlar cevap verirken benide etiketlerse sevinirim
  7. MarsAndAress

Türkiyede neden iphone bu kadar tercih ediliyor?

bir isletme ogrencisi olarak bunu soyle aciklayabilirim zaten bu konuyu gecen hafta orneklerle konusmustuk hocalarimla Apple’ı diğer telefon markalarından ayıran temel nokta aslında kendini nasıl konumlandırdığıyla ilgili. Apple kendini sıradan bir telefon üreticisi gibi değilde daha çok lüks...
  8. MarsAndAress

IPhone 16 dan 17 ye geçilir mi?

yeni her zaman iyidir ama bunun kararini sizin vermeniz daha dogru olur ben oyun oynayan birisi degilim mesela 15 bile yeterli gelirken size 120hz ekranli daha yeni bir telefon daha iyi idare edebilir ama ben olsam 20kya degistirmezdim suanlik
  9. MarsAndAress

Kredi Kartı Önerisi üni

Kuveyturk kampüs öneririrm kampanyaları iyi bence
  10. MarsAndAress

Yardım Yeni aldığım iPhone 15 hoparlör sorunu – Ne yapmalıyım?

tamamdir hocam simdi teknosaya yazdim eger magazalardan degisim yaptiramazsam direkt iade edicem internetten yardimlariniz icin tesekkur ederim tekrardan
  11. MarsAndAress

kurdugumdan oturu bir sorun cikartirlar mi acaba
  12. MarsAndAress

Merhaba arkadaşlar, Dün iPhone 15 aldım ve cihazı kurduktan sonra instagramda dolasirken hoparlöründe bariz bir sorun fark ettim. Normal kullanımda bile kulakla anlaşılacak derecede bozuk ve özellikle son seste ciddi şekilde cızırdayan bir ses geliyor. Apple destek ile görüştüm, benden...
  13. MarsAndAress

IPhone 15 Pil Süreniz Nasıl ?

Konuyu hortlatiyor gibi olacağım ama şuanda aktif pil kullanimlariniz nasil ekran açık ve kapali süreleri olarak 15 ile 16e arasinda kaldim ona göre karat vereceğim
Geri