İyi günler arkadaşlar.Bilgili olan arkadaşlara bir sorum olacak.Sağ ayak başparmağım yaklaşık 2 ay önce sağ tarafından derisi kızarmaya ve irin çıkmaya başladı.Bende daha önce tırnak batması geçirdiğim için belli bir süre sonra tırnağı iyice çıkardım temizledim.Belirli bir batma izi yoktu.Ayrıca...
Arkadaşlarım deep rock galactic zamanında steamden almışlar.Şuan xboxta 50 liraya düşmüş indirimler.Eğer xbox üzerinden satın alırsam steamdeki arkadaşlarımla oynayabilirmiyim oyunu? (yanlış anlaşılmasın konsol olan xbox değil pcdeki xbox üzerinden alacağım)
Arkadaşlar Windows 11’e geçtiğimden beri Valorant oynamıyorum bu sorun yüzünden.Eklerde göreceğiniz gibi hem anakartımda(B450M S2H) hem de ekran kartımda (Zotac GTX1660) UEFI desteği var(ikisinide kontrol ettim eminim).Buna rağmen CSM kapatıp Secure Boot açmaya çalıştığımda ekteki hatayı...
Arkadaşlar gta 5 i epic gamesten yğklemiştim daha çnce sıkıntı çıkmamıştı.Bir süre sonra tekrar yükelemk istedim ve yükledim.Oyun yüklendiken sonra oyunu epic gamesten açtım.Rocstar games launcher indirdi sonra connceting to rockstar games penceresi geldi.Odan sonra installing prerequisite yazan...
Bu da işe yaramıyor.Xbox game pass alayımda fifa oynarım demiştim burnumdan getirdiler.Hadi sadece fifa yüklenmese neyse ea paldeki herhangi bir oyun da yüklenmiyor.Boşuna param gitmiş gibi hissediyorum
Daha önce denemiştim bu videoyu bidaha deneyeyim dedim.Adam downloada bastıktan sonra download managerden inmeye başlıyor benimki sadece oyunun sayfasında downloading yazıyor ama hiçbir şekilde inmiyor
Evet.Dediğim gibi Ea destekte ne yazıyorsa denendim.Yeniden başlatmak app recovery indirme yerini değiştirmek yeniden silip yüklemek hatta https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports-Technical-Issues/Address-game-download-install-issues/td-p/9862645 burdaki gibi dosyalara bile müdahale ettim ama işle...
Arkadaşlar xbox game pass aldım ama ea playde sorun var.Fifa 21 yüklemek istiyorum ama download tuşuna bastığımda ekran görüntüsündeki gibi downloading yazıyor ama download managerde sadece üç nokta dönüp duruyor.Xboxta ise kuyruğa alındı yazıyor.Ea destekten okuyarak baya fazla yöntem denedim...
Xbox game pass satın aldım.Ea play üzerinden fifa 21 yüklemeye çalıştım ama görsellerdeki gibi hiçbirşey olmuyor
downloading yazıyor ama kuyruğa alındı diye bekliyor.Sabah bırakmıştım yüklemeye hiç inmemiş.Yardım ederseniz sevinirim.Aşağıya ssleri bıraktım.Hayırlı cumalar.
Arkadaşlar tatilimde birsürü kısa kısa videolar çektim ve bunları kesip birbirine eklemek ve hatta bazı sesleri ekleyip çıkarmak istiyorum.Bunun için hangi uygulama iyi olur.(Filigranlı olmasın)Hugolanın da kullandığı bir tane vardı biliyorsanız onu da yazarsanız sevinirim galiba en iyilerinden o.
kanka bende de büyük ihtimal aynı kol var uygulamada ayarlarını fotodaki gibi yaptım bide o analog tuşua bas aşağıda kırmızı ışık yanıyo böyle olur
1630498013
analog tuşuna ilk bas sonra axis 3 le axis 6 sını yap oluyo ama axis 6 yı inverted menüsünden seçicen
@wpa_supplicant https://www.hepsiburada.com/mf-product-fit-n-joy-0272-4k-ultra-hd-wi-fi-aksiyon-kamera-siyah-p-hbv00000sduui buna bakabilir misin fiyata göre iyi midir?
Arkadaşlar yazın gittiğim yerler için en fazla 500 TL'ye kadar aksiyon kamerası arıyorum. Yolda bırakmayacak bir kamera önerir misiniz? (Kamera yanına uygun tripodda önerirseniz sevinirim.). Youtubeye video atacsğım 1080p yükleyebileceğim kamera olursa güzel olur.