Direkt ilk attığınız görseldeki gibi bir Furmak testi yapayım bende 2K'da 8XMSAA açıkken eğer benzer FPS'ler alırsak sizdeki FPS'ler normaldir deriz.
Düzenleme: Sizdeki FPS'ler normal bence bir tık sıkıntı sizdeki GPU Hotspot kısmı biraz fazla ısınmış onun dışındaki değerler benimkinden iyi...
@brk_atş
İstediğiniz 2K testi burada. Daha yeni bildirim geldi bana ondan geç dönüyorum:
Düzenleme: Gariptir evet 4K'da 8XMSAA açıkken daha düşük sıcaklıklar alıyorum ben hatta yeniden 4K'da bir test yaptım 8XMSAA ile yukarı da attığım görüntüden sonra 4K'da olmasına rağmen sıcaklıklar daha...
Bende de RTX 4070 Ti Super var 3 dakikalık bir test yaptım Furmark ile sonucu buradan görebilirsiniz. Yalnız benim ekran 4K olduğundan 4K çözünürlükte test ettim 8X AA açıkken onu söylemem de fayda var:
Satılık Monster Tulpar T7 V19.7 17,3" RTX 2070 8 GB ve Intel i7-10870H oyuncu laptopu. Ekranı 144Hz IPS mat paneldir, 16 GB (2x8) RAM'leri mevcuttur. SSD 232 GB'dir onu dikkate alarak alınız. İlandaki adaptöründen watt değerlerini vs. görebilirsiniz.RGB'lerinde herhangi bir sorun yoktur. Güncel...
Merhaba. 4 yıldır kullandığım LG 27GN600-B 1 MS GTG IPS 144 Hz 27'' Full HD oyuncu monitörümü satıyorum. Herhangi bir ölü piksel sorunu vs. yoktur ki ilanda da yaptığım testlerden görebilirsiniz durumu. 4 yıl önce Hepsiburada'daki BilişimStore satıcısından almıştım fakat faturasını kaybettim...
Merhaba. 2022'nin ilk aylarında aldığım ASUS TUF RTX 3060 v2 ekran kartında şu aralar 73 derece olduğunu gözlemliyorum Afterburner ile baktığımda bu değerler normal değil gibi geliyor bana ilk aldığım vakitlerde en fazla 63-64 derece olurdu ne olursa olsun termal macun mu yenilemeliyim? Yoksa bu...
Merhaba. Aşağıda linkini bıraktığım High Power 850w Gen5 PSU benim yine aşağıda belirttiğim sistemime uygun mudur? İleriye dönük olması açısından bu tarz bir PSU tercih etmek istiyorum fakat şuandaki sistemim ile uyumlu mu bilemiyorum eğer uygunsa bu güç kaynağını alacağım.
PSU linki...
Selamlar. Her yerde üste 240'lık sıvı soğutmanın üste sığdığından bahsedilmiş Dark Guardian Pro Mesh için fakat 280'likler için birşeyden bahsedilmemiş bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Eğer İngilizcen varsa Strange Man isimli bu kanala bakmanı öneririm Rockstar'ın oyunlarındaki birçok gizeme ışık tutmuştur kendisi mesela senin gördüğün adamlarla ilgili böyle bir videosu var: