matrix. isimli üyenin son içerikleri

1. matrix.

30k bütçe sistem önerisi

30k amd işlemci nvdia ekran kartı sistem önerebilir misiniz?
  2. matrix.

20.000Tl sistem önerisi

20000 TL'ye sistem önerir misiniz?
  3. matrix.

Çözüldü✓ Donanım arşivi sistem yanlış parça gönderimi❗

. Benim faturada ki yazan rami alma hakkım var nasıl yani goodram gelse ne olur? bende biliyorum aynı özellikte Ram olduğunu, faturada da yazan Ram team tuf Ram zaten, bide 3600mhz olan ramler cl19 diye satılıyor yazmışsınız sitede yanlışlık var demişsiniz o zaman diğer bütün sitelerde de...
  4. matrix.

Gaming Mouse 40tl

Everest markasının kaliteli ürünleri de var sadece bu ürüne bakarak yorum yapmanız yanlış olmuş
  5. matrix.

Yardım 5600 Soğutma normal midir?

normal oyun derken hangi oyunlardan bahsettiniz ?
  6. matrix.

Yardım 5600 Soğutma normal midir?

Değerler normal bende boşta 42-50 yükteyken 75-80 ürün geldiği gibi kullanılmakta
  7. matrix.

Yardım İnternet sağlayıcım hakkında

Malesef erişim sağlayamadım ama müşteri hizmetleri de bu değerlerin doğru olduğunu söyledi 1678879018 Arıza kaydı oluşturuldu teşekkürler yardımlarınız için
  8. matrix.

internet altyapıdan kablo ile çekiliyor
  9. matrix.

26 Şubatta yakanet adlı internet sağlayıcısında 100mbps pakete geçtim başta her şey güzeldi saniyede 7-8 mb indiriyordu ve 80mbps veriyordu şimdi baktığımda ise 15mbps veriyor ve saniyede 1-2 mb indiriyor ne yapmalıyım?
  10. matrix.

lgs ye 3 ay kala matematik nasıl halledilir

ösym ? yanlış yazdınız herhalde
  11. matrix.

lgs ye 3 ay kala matematik nasıl halledilir

13D 2Y yaptım öncelikle anlamadığın konuları tekrar et ve kolay sorular çöz ardından yavaş yavaş yeni nesil sorular çözmeye başla yapamadığın sorunun üstüne git öğrenmeye çalış zaten bu sene sadece ilk dönem konuları var o yüzden hala yapabilirsin 1678816151 pardon hocam yanlışıkla size cevap...
  12. matrix.

Epic games düşük indirme hızı

değerler hala aynı
  13. matrix.

Epic games düşük indirme hızı

yaklaşık olarak 1 saattir bekliyorum ve sadece 5gb indirilmiş gözüküyor
Geri