Normal klavyemin yanına 3 harfli marketlerin birinden yarım klavye aldım. hedefim bu yarım klavyeyi programlayıp tuşları değiştirmek. örn. atayacağım tuşlar normal klavyede olmayan tuşlar. Mesela f13-f24 arası tuşlar falan. Bunu yapabileceğim bir program var mı?]
Yok nüfustan değil. Oyuna yeni haritada başlayınca da öyle oluyor. Önceden laptopda oynardım bu sistemden çok aşağı olan bir laptopda 50 fps le oynuyordum
Selamın aleyküm arkadaşlar. Bayramınız mübarek olsun. Benim oyunda bir problem var. Ayarları ne yaparsam yapayım fps 35 i geçmiyor. En düşük ayarlarda da aynı orta ayarlarda da aynı.
Bir mod var o modla 4-5 fps artıyor ama değişiklik yok yine orta veya en düşük ayarlarda sabit kalıyor
Gtx 1050...
Arkadaşlar , Kullanmakta olduğum r3 3100 işlemcime overclock yapmayı düşünüyorum. 3.9GHZ' 4.3 - 4.4 arasına çekmek istiyorum. Stok soğutucu ile bunu yapmamda bi sakınca olur mu?
Tek oturmada ortalama oyun sürem 5-6 saat
Denedim ama kabul etmiyor. Diski GPT yaptım başka bir hata verdi(hatayı hatırlamıyorum şuan) , tekrar MBR yapınca da GPT olmasını istiyor. Belki de benim diskte bir sorun vardır. Ama disk sağlıklı çalışıyor. Yarabbi beni neyle sınıyorsum 😅😅
Sorun çözülemedi. Samsung 870 evo 240 gb m2 ssd , GPT formatında windows 10 istiyor. Biosdan UEFI seçip denediğimde de kabul etmiyor. Cmd 'den ssd yi biçimlendirip MBR formatına aldığımda da kabul etmiyor. Eski bir HDD buldum buna windowsu kurup m2 ssd ye kopyalama işlemi yapacağım. Ama eminde...
Eskiden depolama olarak kullandığım m2 ssd ' yi bugün topladığım sisteme takıp Windows yükleyecektim ama böyle bir hataya maruz kaldım. Diski mdr ye çevirip yüklemeyi denedim yüklendi ama Windows açılmadı. Onarma menüsü bile gelmedi
1614793510
Eskiden laptopda kullanıyordum
Ne vergisi , ekran kartının vergisi çok ufak. Bu tamamen (uyarı almamak için yazamadığım kelime) satıcıları yüzünden, baktılar diğer kartlar zaten pahalı , bunuda şu fiyata çakalım gitsin dedikleri için