Cities skylines fps sorunu

mattemre

80+
Reaksiyon skoru
17
Selamın aleyküm arkadaşlar. Bayramınız mübarek olsun. Benim oyunda bir problem var. Ayarları ne yaparsam yapayım fps 35 i geçmiyor. En düşük ayarlarda da aynı orta ayarlarda da aynı.

Bir mod var o modla 4-5 fps artıyor ama değişiklik yok yine orta veya en düşük ayarlarda sabit kalıyor

Gtx 1050 ti
R3 3100
cl16 3200mhz 8x2 ram
Oyun SSD de

Dostum cities skylines öyle bir oyun. benim bilgisayarda da kasıyor oyunda nüfusun artınca böyle oluyor senlik bir şey yok

Dostum cities skylines öyle bir oyun. benim bilgisayarda da kasıyor oyunda nüfusun artınca böyle oluyor senlik bir şey yok
Yok nüfustan değil. Oyuna yeni haritada başlayınca da öyle oluyor. Önceden laptopda oynardım bu sistemden çok aşağı olan bir laptopda 50 fps le oynuyordum

Bende sıkıntı yoktu, 2700x , 1660S, en yüksek ayarlarda oynuyodum kaç fps unuttum ama 50-60 değildi daha fazlaydı.

Selamın aleyküm arkadaşlar. Bayramınız mübarek olsun. Benim oyunda bir problem var. Ayarları ne yaparsam yapayım fps 35 i geçmiyor. En düşük ayarlarda da aynı orta ayarlarda da aynı.

Bir mod var o modla 4-5 fps artıyor ama değişiklik yok yine orta veya en düşük ayarlarda sabit kalıyor

Gtx 1050 ti
R3 3100
cl16 3200mhz 8x2 ram
Oyun SSD de
Oyunun optimizasyon sıkıntısı var mı?

Gtx 1050 ti
R3 3100
cl16 3200mhz 8x2 ram
Oyun SSD de
O sorun bende de var şehir büyüdükçe oluyor

Geri