Hocam önerilere açığım işte zaten dandik parfüm kullanıyorum, bir anda paramın tamamını parfüme veremem, yavaş yavaş yükselelim
1731937097
Hocam bilmiyorum...
Tamamdır o zaman ben bir araştırma yapayım, olay düzgün parfüm almakta bitiyor anladığım kadarıyla, teşekkür ederim 🙏
1731870648
Slazenger diye mi yoksa...
Bir şey olmaz, kaçak parfüm kullanmıyorsanız korkulacak bir şey yok.
Erkek parfümlerini pek bilmiyorum açıkçası. Sevgilimin kullandığı "Saint Laurent" var...
Ya hocam aslında doğru da cilde temas etse uzun sürede sağlığa kötü etkisi fln olur diye korkuyorum, ne bileyim boşuna mı endişeleniyorum? Bir de kaliteli...
Kaliteli parfüm, mevsime göre kışsa 5 yazsa 4 fıs yeterli. (yazın fazla sıkarsan boğulursun)
Boyun çok önemli 2 tane en uç köşeye sık, sonra ense 1 gövdeye 1.
Parfümü ayarında sıkmak ya da sıkmamak, işte bütün mesele bu :) Beyler işin şakası bir yana ben bu olayı çözemedim. Bazı kızlar ya da erkeklere bakıyorum...
Canavarlar, evet. İnsanlar zaten en canavar ırk, orası ayrı tartışma konusu. Hayvanlara yapılan kötü muameleyi savunmuyorum ben. İnsanları öldürelim...
Bak daha geçen gün yine yolumda yürürken gelip köpek bana saldırdı, benim suçum ne, hayatımda ilk defa gördüm o köpeği. Keşke zarar vermeden bu sorunu...