herkese selamlar, teknoryadan almış olduğum asus marka laptop elime ulaşır ulaşmaz pixel, ekran testi vs vs yaptım ve 2 adet ölü pixel çıktı. hem satıcıya...
Valla bence bir şansını dene, Amazon bu her şey beklenir, adam sana sıfır laptop bile yollayabilir. Ama yollamasa da canı sağolsun, Amazon & Hepsiburada...
Kesinlikle haklısınız bir daha asla almam bu markayı aklıma şey geliyor benim aldığım satıcı direkt AMAZON idi acaba onlara durumu anlatsam yardımcı olurlar mı
Harbiden ya, ne kadar kötü ve işe yaramaz servislerin olduğu bir ülkeyiz. Ben de %10 sorunu olan kulaklığı göndermiştim, servis resmen parçalayıp bana geri...
https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-apple-macbook-air-m2-8-gb-256-gb-ssd-13-6-notebook-fiyati,1911190850.html
Hayırlı uğurlu olsun, fan sesi...
Dizibox dizi izleme sitesi. Favorilere ekliyorum ama tabi sitede olmayan kaldırılan içerikler oluyor. Bunları bu şekilde başka yere kaydedebilsek keşke...
Kardeş zaten boyun aşırı kısa değil, 170 sayılırsın ve normal bir boy. "Günümüzde uzun olmamak = Kısa olmak" sanılıyor, halbuki ortada "Normal boy" diye bir...
Yazılım dünyasında olay çok dil bilmekten ziyade kafa yapısını oturtmaktan geçiyor. Bence bu kafa yapısını oturtmanın yoluda sürekli proje yapmaktan geçiyor