MATUVA isimli üyenin son içerikleri

1. M

İnceleme AJAZZ AK680 ÖN İNCELEME

Ürünü kablosuz olarak nasıl aktif ediyoruz? Şuan da yeni geldi klavyem elimi alıştırmaya çalışıyorum birde kablosuz kullanmayı çözebilirsem güzel olacak :)
  2. M

🔥İndirim Bu Fiyata Kaçmaz! Sniper Elite V2 Remastered 9,87 TL

Pc için nereden satın alım yapıyoruz?
  3. M

GIBIRNET nasıldır sizce?

İstanbul esenlerde de yok fiber dünyanın parasını ödeyip tek fiber kullanamayan millet biziz
  4. M

Steamda Ki Oyunlari Ücretsi̇z Nereden Indirebilirim?

Hızlı oyun yükleme gibi bir durum var mı steamda peki 100mb hız var 2 saat bekletiyor 64gb oyun için 😂
  5. M

Steamda Ki Oyunlari Ücretsi̇z Nereden Indirebilirim?

STEAMDA KI OYUNLARI ÜCRETSİZ NEREDEN INDIREBILIRIM?
  6. M

HAQQUS GEN2 KULLANAN VAR MI?

Sistemi sipariş eden varsa kargo sürecini ve özelleştirmeler eksik geldi mi gelmedi mi anlatabilir mi? Veyahut gencer gaming hakkında düşünceleriniz neler?
  7. M

Hangi Klavyeyi Kullanıyorsunuz?

Rampage KB-R101 IMPRESSIVE sipariş geçtim gün içinde elimde olur
  8. M

Bütçe 1000₺ Mekanik Blue Swi̇tch Klavye Öneri̇ni̇z Var Mi?

Konuyu başlıkta belirttim 1000 lira bütçe mevcut blue switch mekanik klavye arıyorum
  9. M

HAQQUS GEN2 ALINIR MI?

Bu sistem hakkında yorumu olan var mı dostlar fikirlerinizi öğrenip ona göre almayı planlıyorum.
  10. M

🔥İndirim ASUS DUAL RX 6700 XT 12 GB 7.994 TL

Sadece 1 parça mı alınıyor bu yöntemle? Benim şuan ekran kartı monitör ve klavye ihtiyacım var cashbak ile bunları alabilmem mümkün mü?
  11. M

HAQQUS GEN2 HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ ALINIR MI?

Piyasada ki sistemlere göre bu sistem çok çok uygun gözüküyor 1659728021 +++ 1659728030 +++
  12. M

HAQQUS GEN2 HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ ALINIR MI?

Sistem hakkında bilgi sahibi olan varsa al pişman olmazsın diyen varsa hemen sipariş geçeyim
  13. M

SON 30 DK ITOPYA Efsane Yaz Fırsatları

Bana baya uygun gibi geldi https://www.itopya.com/evga-geforce-rtx-3060-xc-gaming-12gb-gddr6-192-bit-lhr-ekran-karti_u13536
  14. M

Çözüldü✓ Sinerji CTV-V6 almalı mıyım? Yoksa beklemeli miyim?

Link atar msıın dostum bakayım bende bir
  15. M

LOGİTECH G G102 F/P ÜRÜNÜ İNDİRİMİ KAÇIRMA

Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse, LIGHTSYNC RGB Aydınlatma, 8.000 DPI, 6 Programlanabilir Tuş, Siyah Amazon prime indirim kodu ile sipariş geçin ürün 158 liraya geliyor. Bana göre şuan tam bir fp ürünü olabilir.
Geri