HAQQUS GEN2 KULLANAN VAR MI?

MATUVA

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
9999999998
Sistemi sipariş eden varsa kargo sürecini ve özelleştirmeler eksik geldi mi gelmedi mi anlatabilir mi? Veyahut gencer gaming hakkında düşünceleriniz neler?

Gencergaming baya ucuz ama almaya cesaret edemedim. İncehesapta 22 k olan sistem gencergamingde 18 k. Araştırma yaptım kesin sağlıklı bir sonuç alamadım

Gencergaming baya ucuz ama almaya cesaret edemedim. İncehesapta 22 k olan sistem gencergamingde 18 k. Araştırma yaptım kesin sağlıklı bir sonuç alamadım
Hocam sistemleri atarmisiniz . Sıkıntı olmuyor genellikle bı mağaza kampanya yapıp daha ucuz yapabiliyor mesela yarım bir gün o sistemi 17k ya itopya da da görebilirsin

Güvenilir olmasa bu kadar kişi paylaşır mı?
İncehesap mı belirliyor piyasayı?

Güvenilir olmasa bu kadar kişi paylaşır mı?

İncehesap mı belirliyor piyasayı?
Belirliyor demedim. Sadece aradaki fiyat farkını farklı bir site ile karşılaştırdım. 22 k yerine 18 k vermek benimde işine gelir. Burda hiç bir firmayı kötülemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sistemleri atarmisiniz . Sıkıntı olmuyor genellikle bı mağaza kampanya yapıp daha ucuz yapabiliyor mesela yarım bir gün o sistemi 17k ya itopya da da görebilirsin

Özelleştirme yaptığım için 22 k ve 18 k oluyor fiyatlar

Belirliyor demedim. Sadece aradaki fiyat farkını farklı bir site ile karşılaştırdım. 22 k yerine 18 k vermek benimde işine gelir. Burda hiç bir firmayı kötülemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Özelleştirme yaptığım için 22 k ve 18 k oluyor fiyatlar
https://www.incehesap.com/whisper-o...onanimarsivi&utm_term=30.07.2022-hazir-sistem istersen binada bakabilirsin.ozellestirme yaparak o fiyata çıkınca pek de anlamı kalmıyor sistemin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,678
Üyeler
197,015
Son üye
Metin2
Geri