Hocam sistemleri atarmisiniz . Sıkıntı olmuyor genellikle bı mağaza kampanya yapıp daha ucuz yapabiliyor mesela yarım bir gün o sistemi 17k ya itopya da da görebilirsinGencergaming baya ucuz ama almaya cesaret edemedim. İncehesapta 22 k olan sistem gencergamingde 18 k. Araştırma yaptım kesin sağlıklı bir sonuç alamadım
İncehesap mı belirliyor piyasayı?Gencergaming baya ucuz ama almaya cesaret edemedim. İncehesapta 22 k olan sistem gencergamingde 18 k. Araştırma yaptım kesin sağlıklı bir sonuç alamadım
Belirliyor demedim. Sadece aradaki fiyat farkını farklı bir site ile karşılaştırdım. 22 k yerine 18 k vermek benimde işine gelir. Burda hiç bir firmayı kötülemiyorumGüvenilir olmasa bu kadar kişi paylaşır mı?
İncehesap mı belirliyor piyasayı?
Hocam sistemleri atarmisiniz . Sıkıntı olmuyor genellikle bı mağaza kampanya yapıp daha ucuz yapabiliyor mesela yarım bir gün o sistemi 17k ya itopya da da görebilirsin
https://www.incehesap.com/whisper-o...onanimarsivi&utm_term=30.07.2022-hazir-sistem istersen binada bakabilirsin.ozellestirme yaparak o fiyata çıkınca pek de anlamı kalmıyor sisteminBelirliyor demedim. Sadece aradaki fiyat farkını farklı bir site ile karşılaştırdım. 22 k yerine 18 k vermek benimde işine gelir. Burda hiç bir firmayı kötülemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Falcon 5070 | Intel Ultra 5 250K Plus | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Falcon 5070 | Intel Ultra 5 250K Plus | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
![]()
HaQQuS - GEN 2 / RYZEN 5 5500 / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Özelleştirme yaptığım için 22 k ve 18 k oluyor fiyatlar
Özelleştirmelerde 5600 x işlemci seçiyorumhttps://www.incehesap.com/whisper-o...onanimarsivi&utm_term=30.07.2022-hazir-sistem istersen binada bakabilirsin.ozellestirme yaparak o fiyata çıkınca pek de anlamı kalmıyor sistemin