Ağır çekim videodan çekip ss aldım yeni monitörümde 1 adet ölü piksel çıktı ama ghosting tam anlayamadım önceki monitörümde arkadaki 2.kopya siliüet yoktu bunda var bu ghosting mi oyunda farkedermiyim
Almayı düşündüğüm monitör https://www.sinerji.gen.tr/msi-27-mag-275qf-05ms-180hz-hdmidisplayport-adaptive-sync-rapid-ips-2k-gaming-monitor-p-55372 bu ama 10k ya kadar onu alana kadar bunu al bu kesinlikle daha iyi dediğiniz bir monitör var mı pivot ozellikleri ve malzeme kalitesi önemli değil...
hocam
hocam sizin tecrübelerinize dayanarak bu monitörü sipariş vericem o zaman ama kasım indirimi beklemelimiyim diye düşünüyorum sizce bekliyim mi?
1762268777
siyahı yok mu bunun bulamadım ama var mı link hocam
25 yaşındayım eski philips promotörüyüm ? ayrıca z kuşağı olmamla ne alaka eski markaları bilmeme gibi bir zorunluluk mu var
1762268144
philipsin siyahını bulursam philips de karar vereceğim gibi abdullah hocanın inceleme videosunuz izledim ışık sızması yok denecek seviyede olması etkiledi ama...
Arkadaşlar 10k bütçem var ama size danışma sebebim şu çok fazla seçenek ve marka var ve kusursuz çok iyi denilebilecek bir monitör yok gibi illa ki bi kötü yorum oluyor iyilerin yanında da sizden isteğim şu 2k olucak kesinlikle ıps olucak pıvot falan olması umrumda değil ve minimum 165hz olucak...
merhabalar iki koltuk arasında kaldım ikisininde fiyatı nerdeyse aynı ikisinden birini alıcam tavsiye üzerine ha derseniz ki bunları alıcağına 1000 daha koy şunu al o önerilerede açığım...
Arkadaşlar 4000 lira bütçem var valorant ağırlıklı arada da hikayeli oyunlar oynamak için kullanicam 2k olması şart değil ama bu fiyatlara varsa olur olmazsa olmaz istediğim özellikler şunlar
IPS panel olması
En az 144hz olması
En fazla 1ms olmasi
Ee haliyle freesync veya g sync özelliklerinden...
beyler ne kadar iyi oynarsam oynuyayım 12 maçtır maç kaybedıyorum hiç kazanamadan 1 maç win alıyorum tekrar 12 maç kaybedıyorum lcs farm yapıyorum sureklı oynadıgım laneyı ezıyorum tflere katılıyorum drake vadi gelıyorum her oyun guzel başlıyorum karşımı eziyorum ama her el o kadar kötü takım...
Kayıt açtırma param yoktu borcum vardı zorunluluktan sattım çok üzgünüm sattığıma ama mecburdum muazzam bir telefondu pro kamerayla çekilmiş gibi videolar fotoğraflar çekiyordum
1669836539
Sorum hakkında yorumunuz varmıdır?
Arkadaşlar öncelikle merhabalar iPhone 12 pro telefonumu satmak zorunda kaldım ve yd Xiaomi mi 11t pro aldım ama gerçekten Apple'dan sonra hiç sarmadı beni telefon oyuncak gibi aynı 8k video çekme falanda hikaye kağıt üstünde var evet ama Apple'ın 1080p'si bile etmez sadete gelelim zaten zevk...