Bundan birkaç ay önce bu çizgiler oluştuğunda yeni bir DisplayPort kablosuna geçmiştim ve sorun çözülmüştü. Aynı şekilde HDMI’a geçtiğimde de sorun ortadan kalkıyor. Ancak yeni aldığım DisplayPort kablosu da sadece birkaç ay içinde aynı sorunu yapmaya başladı. Monitör açıldıktan 15-20 dakika...
Kasamın modeli PowerBoost G2052S/650 olduğu için fanlarını RGB'siz çalıştırmak mümkün değil. Yeni fan da almak istemiyorum. Fanların GPU bağlantısını çıkardım. Kasayı zaten camı açık kullanıyorum. Fanları kapalı olmasına rağmen GPU tam yükte 76 derece, 2200rpm i3 12100F ise ort 72 73 max 80...
anladım hocam
Anladım hocam. Ancak kasa üzerindeki jak girişlerim bozuk olduğu için ayrıca bir kulaklık almak istemiyorum. Fiyat fark etmeksizin, bu iş için önerebileceğiniz harici bir mikrofon var mı
Dostlar, kulaklığım Soundcore Q30 olduğu için mikrofonu boğuk ses almadan kullanamıyorum. Mikrofonu sadece rekabetçi oyunlarda, karşı tarafın sesimi duyabilmesi için alacağım; çok net bir ses kalitesi beklemiyorum. Zaten bu fiyata fazlasını da beklemem. USB bağlantılı, fiyat/performans ürünü bir...
rtx 3060 ventus2x ile forza 5 i ultrada oynadığımda dahi böyle bir sorunla karşılaşmamıştım ve 80 derece falan alıyordum
minecraft shader da 78 derece almama rağmen (güç kaynağının yeterli olduğundan eminim) sistem kendine restart attı ancak normal restart atma değil elektirikler gitmişcesine...
Ekran kartım Ventusun 2 fanlı Modeli Rtx 3060 ti
hot spotun anlamını bilmiyorum ama o değerleride yazıcam
işlemcim ise intel core i3 12100f
Ekran Kartı sıcaklıklarım
Gpu:80
hot spot 94
işlemci
Package 73
cores 69
sistem 2ç el alındı 2 yıl kullanılmış
Konu başlığında Kabloyla alakalı bir şey bulamadım.
Kısaca Eternet kablosunun Markası-cinsi-osu busu önemlimi yoksa Hangisi ucuz ise onu alabilirmiyiz?
Agalar şimdi ayıptır söylemesi ben bir tık sakarım (baya sakarım) masada küçük zaten sığmıyo 27 inç monitör var mecburen Kasayı Yere koymak zorundayım
kısaca Sıcaklığı arttırırmı yada bu sorun ile alakalı biröneriniz varmı (Geniş masa almak dışında)
https://www.n11.com/urun/msi-pro-mp223-215-1-ms-led-fullhd-100hz-monitor-43928047?magaza=gpnteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-review
Monitörlerden pek anlamıyorum sıkıntı çıkarsında istemiyorum bu monitörle alakalı bir sorun eksik yada alınmamasını...