mckcr isimli üyenin son içerikleri

1. mckcr

Windows 10'dan 11'e geçilir mi?

Hocam isoya gerek yok suan tek sorunum evde kullanabilicegim bir usb yok video vs yedekliyecegim öyle aticam format sizce simdi windows 11 i indirip formati sonraya biraksammi?
  2. mckcr

Windows 10'dan 11'e geçilir mi?

Selamlar dostlar, başlıkta olduğu gibi sizce Windows 10'dan 11'e geçilir mi? Nedeni ise Windows 10 desteğini Ekim'de kaybediyor. Ben de geç olmadan geçmeyi düşündüm. PC'ye aynı zamanda format atmam lazım. Sizce Windows 11'e geçtim diyelim, formatla birlikte mi indireyim Windows 11'i, yoksa önce...
  3. mckcr

Marvel's Spider-Man: Miles Morales ne zaman indirime girer?

Teşekkür ederim cevap için ama sizce neden girmeyeceğini düşünüyorsunuz? Steam'de Steam puanına ihtiyacım var, şu an ondan Steam'den almak önceliğim. Benim şu anda Steam puanına ihtiyacım var. Ayrıca, ben pek güvenmiyorum ortak hesaplara.
  4. mckcr

Marvel's Spider-Man: Miles Morales ne zaman indirime girer?

Merhabalar, şu aralar Marvel's Spider-Man: Miles Morales oynamak istiyorum. Steam'de ne zaman indirime girer, bir bilgisi olan var mı?
  5. mckcr

Kasayı yere koymak sağlıklı mı?

Hocam Sorun olmaz ama çok fazla toz alır. Ben kasayı ilk aldığımda direkt masa sipariş etmiştim üstüne koyabilmek için, önerim masa almanız.
  6. mckcr

Spotify bir şeyler ters gitti hatası

Sadece Türkiye ile alakalı bir sorun olabilir, ben dinleyebiliyorum şu an.
  7. mckcr

Genel olarak oyunlarda buglar?

Hocam ama çoğu oyunda aynı bug ile karşılaşıyorum ve forumlara vs baktığımda kimse böyle bir bug yaşamamış çoğu oyunlarda.
  8. mckcr

Çözüldü✓ Asus ekran kartım çok ısınıyor

Buraya çözüm yazamayacağım hocam ama 85 dereceye kadar her şey normal, ama 90 derece fazla. Garantiye gönderip termal macun vs. değiştirtebilirsiniz. Benim ekran kartımda aynı şekilde YouTube'da 70-75 dereceleri görüyor maksimum ama kendim de fanlar tam çalışırken 82 ve bu olağan bir durum. Ama...
  9. mckcr

Genel olarak oyunlarda buglar?

Birçok oyunda aynı bug ile karşılaşıyorum. Mesela karakterlerde aynısı oluyor. Acaba sorun benim bilgisayarımda mı? Bunu nasıl düzeltebilirim?
  10. mckcr

Evde vücut geliştirme

Tamamdır hocam, çok sağ olun.
  11. mckcr

Evde vücut geliştirme

Sormayın hocam, ben de vazgeçiyordum artık ama denemekten zarar gelmez dedim. Bir de buraya yazdım ama ilk hedefim güçlenmek. Hocam, sabah yapmam gerekiyor Maalesef. Öğlenleri/Aksamlari yoğun oluyor Günüm okula bayağı önem vermem gerek Şu ara, kafam gitti artık. Ekipmanı sonra alacağım gibi...
  12. mckcr

Evde vücut geliştirme

Çok sağ olun hocam, yani bir saatten sonra artık insan kendine özen göstermek istiyor. Vücut anlamında. her gün okula gitmeden önce yapacağım. Ama ilk hedefim güçlenmek, kendi vücut ağırlığımla çalışmak. Yinede cevap icin Çok sağ olun :) 1724490936 Sağ olun hocam :) , bu da aklımda kalan bir...
  13. mckcr

Evde vücut geliştirme

Çok iyi bir vücuda böyle sahip olmayacağını ben de biliyorum hocam :D. İlk istediğim güçlenmek ama güçlenmenin yanında iyi bir vücuda sahip olabilir miyim sizce? Yani bu mümkün müdür? Düzenli yapacağım çünkü aksatmadan, bilgisayardan sıkıldım.
  14. mckcr

Evde vücut geliştirme

Selamlar, bilgisayardan sıkıldığım için spor yapmayı düşünüyorum. Kilom 55, boyum 1.75. Öncelikle ben kendime göre güçsüzüm. Evde güçlenmek için vücut ağırlığımı kullanarak spor yapmayı düşündüm. Her gün uyandıktan sonra 30-40 dakika çalışmayı düşünüyorum. Uyku düzenim vesaire yerinde. Vücut...
  15. mckcr

Çözüldü✓ 240 hz Monitörde 1280x1024 Cözünürlükte max 75 hz

Sorunu cözdüm arkadaslar yardimlariniz icin sagolun :)
Geri