Mefazzal isimli üyenin son içerikleri

1. M

❌İndirim Bitti! Migros Kırmızı Etlerde %15 İndirim (Saat 13-17 Arası)

Gel al yapın not yazın ben gelince kendim çektireceğim deyin kötüsünü veremezler öyle. Sanal marketten eve isterseniz yağı doldurmuş getirmişlerse iade edin zorluk çıkarmıyorlar
  2. M

🔥İndirim Migros algida dondurmalarda 400 e 200 Tl indirim

Almıyorum yazıyı düzeltiyim paranızla zehirleniyorsunuz. Böyle alma etme diyene kadar sesiniz çıksın ki zehir değil adam gibi ürün üretsinler. Burada sadece üretici değil bunlara izin verenler de suçlu
  3. M

🔥İndirim Migros algida dondurmalarda 400 e 200 Tl indirim

Buzlu zehir için para ödüyoruz
  4. M

🔥İndirim Samsung A55 15.999 TL

İlk siparişe özel HOSGELDIN koduyla 500 TL daha düşer
  5. M

💥💥💥💥 Vav tactical sezon indirimi kacirmayin

Mağaza hayırlı olsun kardeşim
  6. M

🔥İndirim Sleepy 5 numara külot bez 100'lü ikili alımda kuponla 302,5 tl

İyi fiyat önceden stok vardı olmasaydı alırdım
  7. M

On Mobil 250 TL Migros Alışveriş kodu

Beni kabul etmediler şaka gibi görüntülü görüştük boştan yere
  8. M

🔥İndirim Komili 5 Lt Ayçiçek Yağı İkili Alımda 300 Tl (Migros)

Migros comboları var bilmeyenler için, Madame coco 1000/200 prestige uygulamasından indirin kodu alın money uygulamasından aktif edin. Kendi kampanyanı yaptan seçin. MigrosUni var ilk alışverişe 500/75 gelir. indirim150 kodu var 1500/150 üstüne Tami Papel paycell gibi uygulamalarda cashback var
  9. M

🔥İndirim Mutti Kids Bebek Alt Üst Takım 125 tl

Yorumlar güzel değil
  10. M

Öneri #BOYKOT 2 NİSAN 2025

Neyin boykotu kusura bakmayın da adamlar kendi kendilerini savcılığa şikayet etmiş yaptığını buluyor ama başkaları da çalıyor diyenler için onlar da bulur hak ettiklerini. Kim bu milletin 1 lirasını hak etmeden yediyse 7 ceddinden çıksın.
  11. M

🔥İndirim Under Armour Ua Charged Pursuit 3 Bl koşu ayakkabısıErkek 44 numara 851₺

Türk olduğu için Türk markalarını boykot eden Türk olduğu için yabancı sermayeye para kazandıran güzel çelişki kanka sizi böyle uyuturlar ırkçılığınızda boğulun
  12. M

🔥İndirim Under Armour Ua Charged Pursuit 3 Bl koşu ayakkabısıErkek 44 numara 851₺

Daha dün gazze için boykot dediğimizde yobaz diyen tayfaya ne olmuş
  13. M

❌İndirim Bitti! Egemden Riviera Zeytinyağı 5 Lt. 799,95 TL+1500 TL Üzerine 150 TL İNDİRİM-MİGROS

Migros comboları var bilmeyenler için, Madame coco 1000/200 prestige uygulamasından indirin kodu alın money uygulamasından aktif edin. Kendi kampanyanı yaptan seçin. MigrosUni var ilk alışverişe 500/75 gelir. indirim150 kodu var 1500/150 üstüne nays'tan para yüklerseniz 500/100 oradan...
Geri