Yardım Turknet yerine geçebileceğim (zam üzdü)

millenicom asla önermem. hem hizmet çok kötü(sürekli internet ya kopuyordu ya donuyordu vs) hem de fiyata uymuyorlar. aldığın paketin fiyatı atıyorum 100 liraysa bir ay 100 lira geliyor diğer ay 120 lira geliyor diğer ay 105 lira geliyor falan kafalarına göre sürekli farklı fiyat yazıyorlardı faturaya.
diğerleri de pahalı kimisi taahhüt vs var kararsız kaldım

türknetin kalitesine alışınca başka nereye geçilir gerçekten boşluğa düştüm diğerleride zam yapıcak mı eğer yapıcaksa geçmeyi pek düşünmüyorum

diğerleri de pahalı kimisi taahhüt vs var kararsız kaldım
12 ay peşin fiyat kampanyası varmış turknette. 6000 lira ödüyorsun 1 yıl boyunca kullanıyorsun. aylığı 500 liraya denk geliyor. peşin fiyatına 6 taksitte var aylık 1000 liradan. diğer bilindik firmalara baktım Türk telekom, turkcell gibi. aya vurunca yine turknetin peşin fiyat kampanyası daha uyguna geliyor. 6 ay boyunca 1000 lira ödeyebilirim dersen bir bak. ben de düşünüyorum yaptırmayı

12 ay peşin fiyat kampanyası varmış turknette. 6000 lira ödüyorsun 1 yıl boyunca kullanıyorsun. aylığı 500 liraya denk geliyor. peşin fiyatına 6 taksitte var aylık 1000 liradan. diğer bilindik firmalara baktım Türk telekom, turkcell gibi. aya vurunca yine turknetin peşin fiyat kampanyası daha uyguna geliyor. 6 ay boyunca 1000 lira ödeyebilirim dersen bir bak. ben de düşünüyorum yaptırmayı
gördüm onu da yapamıyorum maalesef yoksa iyi de napıcaz bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türknetin kalitesine alışınca başka nereye geçilir gerçekten boşluğa düştüm diğerleride zam yapıcak mı eğer yapıcaksa geçmeyi pek düşünmüyorum
kararsızlık..

sanırım 1 yıllık parayı vermeye sıcak bakıyorum
millenicom fiyatlar sıkıntılıymış, net speed neden önerilmiyor çözemedim, kablonette önerilmiyor ve taahhüt vs varmış, GIBIRNET iyi ama 480 TL o da fiyatta ucuz olsa keşke sanırım turknet kalıcam ya da GIBIRNET geçicem öneriliyorsa memnun kalan ping sorunu yoksa hız vs

netspeed yeni batmadı mı devam ediyolar mı bilmiyorum da geçiliecek çok bir firma yok o yüzden
Türktelekom,Turknet' den devam aylık 700 yerine 2 aylık 1000 ödeyin daha iyi.
Belkii altyapı Ttnet fiberse kablonet denenebilir.

Son düzenleme:
netspeed yeni batmadı mı devam ediyolar mı bilmiyorum da geçiliecek çok bir firma yok o yüzden
Türktelekom,Turknet' den devam aylık 700 yerine 2 aylık 1000 ödeyin daha iyi.
Belkii altyapı Ttnet fiberse kablonet denenebilir.
netspeede noldu ki türk telekom da kötü taahhüt fiyat falan fiper yok alt yapı da gibirnet belki geçerim 480 tl o geçen sene 100 mbps 370 tl miş ya da kalcam bilmiyorum

netspeede noldu ki türk telekom da kötü taahhüt fiyat falan fiper yok alt yapı da gibirnet belki geçerim 480 tl o geçen sene 100 mbps 370 tl miş ya da kalcam bilmiyorum
10-12 gün adam akılı internet veremediler şuan devam ediyolar mı bilmiyorum.

10-12 gün adam akılı internet veremediler şuan devam ediyolar mı bilmiyorum.
gibar net müşteri temsilciyle görüştüm alt yapım 50 mbps destekliyor maks bana verebilecekleri hız 15 imiş ama vdsl ise alt yapı destekliyorsa max hız ne kadarsa o kadar alırmışız karmakarışık iş turknette kalcaz gibi bu gidişle millenicom iyi ama kafasına göre fiyat artıyor bi kaç ay sonra öyle diyorlar seçenek kalmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Millenicom kullanıyorum önermem 3. aydan sonra 599tl oluyor, netspeed zaten battı. Kablonet taahhütlü altyapınız yoksa berbat, GibirNET tercih edebilirsiniz
15 veriyor 50 alt yapıya gibirnet vdsl destekliyorsa alt yapı kadar alırsınız dedi

KURULUM ÜCRETİ HARİÇ 1200 tl 3 ay sonra 480 den 580 tl olucakmıs

Son düzenleme:
Tamamen şans meselesi. Millenicom da muhattap bulamıyorsunuz ama ping konusunda pek sorun yaşamazsınız. Önereceğim millenicom olur. Netspeed'e bulaşmayın. Kablonet de öyle.
Milenicoma bulaşmak yerine netspeed abonesi olun daha iyi

Geri