MEFEAC isimli üyenin son içerikleri

1. M

Laptop için harici ssd

Bir arkadaşıma alacağım ve kendisi çok uğraşmak istemiyor böyle şeylerle ondan dolayı harici olması lazım. Bir de harici ssd ve harici disk arasındaki fark çok olur mu?
  2. M

Laptop için harici ssd

Oyun amaçlı, 1 tb veya 500 gb, fiyat performans harici ssd almak istiyorum. Fiyatları çok bilmiyorum. Sizce ne almalıyım?
  3. M

Çözüldü✓ Hangi kulaklığı almalıyım?

Anladım. Çok teşekkür ederim. 1760029813 Tavsiyede bulunmuş herkese çok teşekkür ederim.
  4. M

Sade ile dts x olan arasında fiyat farkı var. Satıcıyla mı alakalı yoksa dts x bulunduran kulaklar daha mı ucuz olur? Hangisini almak daha mantıklı?
  5. M

Hepsiburada üzerinden bakıyorumda bi https://www.hepsiburada.com/hyperx-cloud-iii-dts-x-kablolu-oyuncu-kulakligi-siyah-pm-HBC00005D9O30 bide https://www.hepsiburada.com/hyperx-cloud-iii-kablolu-oyuncu-kulakligi-pc-ps5-xbox-series-x-s-uyumlu-usb-c-usb-a-3-5-mm-p-HBCV00004P17DG iki tane sayfa var...
  6. M

Nedeni ne acaba?
  7. M

Kulaklığa biraz baktım. Çok konforlu durmuyor. Bilgisayar başında çok vakit geçirdiğim için biraz beğenmedim ama genede tavsiyen için teşekkür ederim.
  8. M

Kafaya tam oturuyor mu? Ve tiz bass performansı nasıl?
  9. M

Kaliteli oyun kulaklığı almak istiyorum. Şu ana kadar 4 tane kulaklık buldum. Bunlar; [H3 id='Fifine+Ampligame+H6']MCHOSE V9 Pro[/H3] [H3 id='BATK+Mercury+IB']ATK Mercury I[/H3] HyperX Cloud 3 Fifine Ampligame H6 Sizce bunlardan hangisini almalıyım veya bu fiyatları geçmeyecek önereceğiniz...
  10. M

50-55k arası kasa önerisi

50-55k arası kasa almak istiyorum. 32gb ram olursa sevinirim
  11. M

MSI GEFORCE RTX 4070 TI SUPER 16G GAMING X SLIM için hangi anakartı almalıyım

4080 li daha mantıklı onu alabilirim teşekkürler
  12. M

ne önerebilirsin 1722599348 80-60 arası
  13. M

hayır almadım sadece almayı düşünüyorum
  14. M

MSI VGA GEFORCE RTX 4070 TI SUPER 16G GAMING X SLIM için anakart arıyorum. İşlemci : Intel Core i5 13600KF
Geri