Çözüldü✓ Hangi kulaklığı almalıyım?

dts ve normal farkını bende bilmiyorum biri aydınlatırsa güzel olur
sıkıştırılmamaış yada dönüştürülmemeiş orjinal saf sestir. yani bir filmde nasıl seste çekildiyse onda verir sesi. bunu mesela eskiden yüzüklerin efendisinde görmüştüm. orjinal yani dts formatlı ve kırpılmış formatlı 2 video indirip tv de izlemiştim.arada ciddi kalite farkı oluyor. dts destekli oyun veta filmler yüksek ses kalitesi ile verir sesi çok memnun kalırsın. tabii saf yani orjinal sesli (dts ve üstü) film sanırsam netflixte var sadece.

Sade ile dts x olan arasında fiyat farkı var. Satıcıyla mı alakalı yoksa dts x bulunduran kulaklar daha mı ucuz olur?
Hangisini almak daha mantıklı?

Sade ile dts x olan arasında fiyat farkı var. Satıcıyla mı alakalı yoksa dts x bulunduran kulaklar daha mı ucuz olur?
Hangisini almak daha mantıklı?
o verdiğiniz linklere göre ikisi de dts destekliymiş sanırım.arasında bağlantı çeşitliliği çokluğu farkı var galiba.belki malzeme kalitesi farkı da olablir.zaten dts destekli oyun bulmak zor.ben eskiden 1-2 kere rastlamıştım sanırım.unututum hangisiydi.ayarlardan dts açılıyordu sanırım.dts destekli film bulmakta zor. aslında bu durum hdr formatlı hdr formatsız oyun gibi bişey.nasıl hdr açınca grafikler daha renkli onun gibi bişey.hem monitörde hem oyunda hdr desteği olmadan açamıyorsun bu formatı.

o verdiğiniz linklere göre ikisi de dts destekliymiş sanırım.arasında bağlantı çeşitliliği çokluğu farkı var galiba.belki malzeme kalitesi farkı da olablir.zaten dts destekli oyun bulmak zor.ben eskiden 1-2 kere rastlamıştım sanırım.unututum hangisiydi.ayarlardan dts açılıyordu sanırım.dts destekli film bulmakta zor. aslında bu durum hdr formatlı hdr formatsız oyun gibi bişey.nasıl hdr açınca grafikler daha renkli onun gibi bişey.hem monitörde hem oyunda hdr desteği olmadan açamıyorsun bu formatı.
Anladım. Çok teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tavsiyede bulunmuş herkese çok teşekkür ederim.

Geri