hocam sabır lazım, benimde elimde işlemcim olan r3 3100 vardı 2 ay satamadım daha sonrasında sabah uyandığımda telefonuma ilan ile ilgili alıcı bildirmi geldi.
o klavyeyi de alıp iade etmiştim hocam çok iyi klavye sanırım ben de bunu satamayacağım gibi duruyor ilani silip tekrar güzelce fotoğraflarını çekip koymayı...
hocam ben bu klavyeyi aldıktan 1 ay sonra tüm stokları kalktı ve var olan stoklarda çok pahalı olmaya başladı sanırım sınırlı üretim gibi bir şey bu başta...
Dostlar Steelseries Apex 9 Tkl klavye satmaya çalışıyorum fiyatı da 2.800 e koydum fakat ne soran var ne eden bunu satıp kablosuz bi model almak istiyorum...
hocam küçük olan aparatla ölçtüm küçük aparatı takınca vidanın yuvaya girdiği kısım çok az oluyor bence sağlamlık açısından iyi değil bu yüzden plastiksiz...
benimkilerin arasında yokta insan bir düşünüyor doktorun dediklerine uymama rağmen bozulur mu diye
1733860191
bozulmasında ömür boyu takmaya razıyım hocam...
diş tellerinin amacı zaten bi daha bozulmasını önlemek eğer hekim işini düzgün yaparsa bozulma olmaz ayrıca diş teli sonrası plak da takılması daha iyi olur...