Beyler oyuncu koltuğu almak istiyorum en fazla 7.5k verebilirim ilk başta xmax Rio balerion modelini almak istiyordum ama 7 bin TL den 9 Bin TL ye zamlandı
Yeni marka Araştırırken xrancer markasını gördüm sizce bu oyuncu koltuğu alınır mı bana dolandırıcı gibiler geldi internet siteleri daha...
Ben almamanı tavsiye ederim para biriktirip forza horizon 6 yı alma daha mantıklı olur hem Japonya'da geçeceği için çok daha fazla içerik olacaktır tüm horizon serisini oynamış biri olarak 5 en vasatı diyebilirim harita ve Meksikada gezmek gerçekten tatmin etmedi ve 4 deki arabaların üstüne pek...
İndirim kuponu ile 874 TL ye iniyor kablosuz olması artı puan ama mekanik değil hali hazırda kaliteli bir klavye kullanıyorum kablosuz klavye almak istiyordum ama arada kaldım fiyatı baya inmiş oldu alınır mı
Beyler az önce klasgame para yatırdım ama ilk başta oran sınırlaması yediğim için giremiyordum şimdi sunucular kapalı gözüküyor tek ben mi giremiyorum yoksa genel bir sorun mu var
https://ty.gl/z9edw4w135ux8
Gamebooster G918 donanım arşivi kanalında videosuda vardı sanırım ben piyasaya ilk çıktığı zaman almıştım yıllar geçti hala taş gibi çok sağlam kasası var ve kırmızı swiclerin hissiyatı on numara her yeri beyaz tam senlik
benim api keyimi alan bot hesap ile dolandıran sahsın profil, konusma gecmisi, bana attıgı linki ve botun hesabının her detayını steam destege yazdım her sey ortada sence cözüme kavusurmu
bir anlık dalgınlık api keyi nasıl aktif hale getirdiler hala anlayamıyorum api kapalı oldugu icin ve mobil onay aktif oldugu icin pek dolandırılmaya takayı takmıyordum
api keyim kapalıydı takasdan sonra kontrol ettigimde gözlerime inanamadım api key acıktı hemen kapattım ama nafile sifremi hemen degistirdim artık nasıl bir sisteme sahiplerse siteye kaydolurken api key aktif hale gelmis steamden banlanırmı bot, banlansa bile karambiti bana geri vermezler diye...
sordum onlara ait degilmis steame sikayet ettim ama ne yapacagımı bilmiyorum
1685283834
iletisime gectim onların botu degilmis steame sikayet ettim ne yapmalıyım karambit yedi gün boyunca botun envanterinde kalacak
1685283902
iletsime gectim onların botu degilmis steame sikayet ettim karambit...
arkadaslar birsey sormak istiyorum bilginiz varsa ve cevaplarsanız beni sevindirirsin piyasa degeri 1000 bin dolarlık gece karambiti dmmarket üzerinden satısa koymak istedim takas teklifi geldi ama süphelendigim icin tekrardan tüm takasları iptal ettim ama benim iznim olmadan ard arda 2. kez...