Merhabalar dediğiniz gibi yaptım şu ürünü alarak. Ekran kartının altına sığdı. Belki birinin işini görür diye atıyorum.
https://www.evaletim.com/urun/alfais-5086-pci-e-express-1x-disi-erkek-riser-yukseltici-uzatma-kablosu-10cm
Benim anakartımda 2 adet m2 ssd takma yeri var. Elimde 3 tane var ve 2.yi takınca benim de pcix16 devre dışı kalıyor.
Bu üründen aldım ama 4 adet girişten sadece 1. olanı çalıştı diğerlerine takınca çalışmıyor. İki adet m2 ssd takmam gerekiyor...
Merhabalar acaba bu parça işinizi gördü mü? Bende 2 adet m key nvme ssd var. Sizin aldığınız ürüne takıp kullanabilir miyim? B keye takılabiliyor mu? (Hız düşse de önemli değil)
Anakartım msi b550m mortar
İki adet m2 yuvası var. Elimde toplam 3 nvme ssd var.
Ben alalı 1 aya yakın oldu. Bir iki şey sormak istiyorum. Amortisör borusunun dışında yağ lekesi oldu mu sizinde? Yoksa bende kaçırma mı yapıyor? İkinci sorum da otururken sağa sola birde geriye oturma kısmından oynaklık yapıyor mu? Buna esneklik payı diyebiliriz belki ama daha ilk aydan böyle...
P500a nın kasa ölçülerine baktımda bu afedersin öküz gibiymiş. Ciddi anlamda. 420 mm fan desteği ve 61x61 cm boyut. Gördüğüm en büyük kasa olabilir. 2500'e düştüğünü bilmiyordum vay be.
Edit o kutu ölçüsüymüş. Kasa 51x50 imiş bir an dedim bu ne server falan mı? Bu durumda antec DP503 te 48x49
Sizce dp503 mü dp505 mi? 503 bence güzel ama 505 beyaz renk. Bence bu fiyatlara Etx kasa için iyi fiyat. Hem her ekran kartı ve soğutucu sığar. Siz olsanız bu iki model arasından hangisini tercih ederdiniz? Hava akışı açısından ön panel düzeni hangisinde daha iyi?
Merhabalar bende Coolermaster Masterliquid Lite 240 sıvı soğutma var. Kasamın üstüne ramler yüzünden takamıyorum. Bu sebeple ön tarafta takılı. Sıvı soğutmanın kendi fanları tam güçte çok ses yaptığından onların yerine iki adet Arctic P12 PWM PST basınçlı tip kasa fanı aldım. Eski fanlar...