Furkangs57
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Fiyat mükemmel o zaman alınır
Pazara kadar sürecekmiş.Onuda öğrenelim![]()
Eyvallah, pazara kadar daha iyi bi şey bulumazsam bunu alıcam artıkPazara kadar sürecekmiş.
HayırlısıEyvallah, pazara kadar daha iyi bi şey bulumazsam bunu alıcam artık![]()
sen bu indirimlere nerden bakıon la gün boyu işsiz gibi indirim konusu açıyon herkesten öncePazara kadar sürecekmiş.
Tam zamanlı bir işi yok adam millete yardım ediyor daha ne yapsınsen bu indirimlere nerden bakıon la gün boyu işsiz gibi indirim konusu açıyon herkesten önce
Trafik kazası geçirmiş.sen bu indirimlere nerden bakıon la gün boyu işsiz gibi indirim konusu açıyon herkesten önce
2974 lira p500a. Dp503 veya Dp505 al. Biri 1997 biri 2101 tl. En geniş kasaları bunlar galibaBunlarda p500a kalitesinde olan kasa var mı? Hava akışı ve iç hacim olarak. Yoksa inventustan p500a indirimi beklicem
3 hafta sonra inventus indirimlerinde yine 2500e düşer muhtmelenTrafik kazası geçirmiş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2974 lira p500a. Dp503 veya Dp505 al. Biri 1997 biri 2101 TL. En geniş kasaları bunlar galiba
P500a nın kasa ölçülerine baktımda bu afedersin öküz gibiymiş. Ciddi anlamda. 420 mm fan desteği ve 61x61 cm boyut. Gördüğüm en büyük kasa olabilir. 2500'e düştüğünü bilmiyordum vay be.3 hafta sonra inventus indirimlerinde yine 2500e düşer muhtmelen
Drgb versiyonu önde 3x140mm fanlarla geliyor gpu holder var LED şeridi de olması lazım. Önde 420 üstte 360mm sıvı soğutma desteği var. Biraz tuzlu ama inanılmaz iyi bir kasa. P500a veya inventus kasa indirimleri diye aratırsan düzenli olarak indirime girdiğini görürüsn. Bu ay girmedi ama hatırladığım kadarıyla önce aylarda hep girmişti. Üst seviye sistemler için biçilmiş kaftan bu kasalar pek güven vermedi bana açıkçası. Phanteks kalitelidir.P500a nın kasa ölçülerine baktımda bu afedersin öküz gibiymiş. Ciddi anlamda. 420 mm radyatör desteği ve 61x61 cm boyut. Gördüğüm en büyük kasa olabilir. 2500'e düştüğünü bilmiyordum vay be.