Ddr4 pc ye yapılıcak en çöp yenileme 2060 kullansa bile degiştirmemesi lazım üstüne 3060 ti var 5060 ti alıpda ne olucak 3070 ti 3080 e atlamak gibi ne...
Çok gereksiz zaten sisteme göre kart eger bir şey degiştirmek istiyorsan o direkt baştan sona pc yi yenilemek olmalı
1770858402
Ddr4 e 5060 ti 9060xt almak...
Bütçede 1.8 2k ya filanda çıkabilirim bariz güzel özellikler var ise gemini ye sordum bunu önerdi https://ty.gl/enaihgbbjp9d2 güzel mi bu kulaklık bluetooth...
Gm80 plusu alıcagım galiba ama şu konuya bakar mısınız çogu kişi bu şarjlı ucuz farelerde şöyle değerlendirmeler atıyorlar hani takılması filan oluyor mu...
N11 kuponum yok o sizin önerdiginiz plus onun normal i 830tl bir fark göremedim ben bilemedim film için alıcaktım sizin önerdiginiz iyi mantıklı geldi ama...
Hocam hep ucuz mouselerde şarjlı olunca tedirgin oluyorum hani attack shark filan olsa 3k 5k pek sorun yaratmazda bunun gibi ucuz mouseler sıkıntı çıkartır...
Kablosuz mouse önerisi istiyorum fiyat illa 700 filan olmak zorunda degil daha ucuz var ise ben bulamasım çünkü film izlemek için kullanıcagım bir özellik...