Türkiyeden klavye alınmaz derdim ama, yurt dışı olaylarına malum vergi olayı geldi nasıl alırsın bilemem. Ben AJAZZ992 aldım 1600 küsüre. 250 300 TL de...
bence aşırı gereksiz pahalı misal b650 serisinden bir anakart alsan onda da aynı performansı vermez mi bu işlemci sonuç olarak soketi destekliyor bildigim...
Bekle knk sabır sabır sabır...Geçiş aşamasında diyorsa beklicen biraz işlem tamamlanınca zaten sana bildirim gelir ve aranırsın.
1734642922
Alt yapın varsa...
render için işlemcinin yüksek olması lazım genelde bu tür render bilgisayarlarında İNTEL kullanılıyor fakat AMD de son zamanlarda güzel işlemciler çıkarttı...
İntel alma hocam intelin sıcaklık değerleri aşırı yüksek, yayın iş ve oyun için ise amd r9 7900x3D almanı öneririm. Hem L3 önbelleğinden oyun performansın...
işlemci kötü değil derken arkadaşın bahsettiği o fiyat bandına göre işlemci çok düşük kalmış aslında benimde anlatmak istediğim ana fikir buydu. 7500f...
burada markalardan markalara ekran kartı malzeme kalitesinden tut, içindeki soğutucu borulara kadar, termal macun, termal ped ve diğer herşeyi inceleyip...
siz bilirsiniz ve pchocasının incelemede görmüştüm 4070 degıldı tabi 4060 mıydı 4060ti miydi neydi onları karşılaştırıyordu 6 7 tane markanın ama en kötüsü...
palitte alınmaz, palit ve gainward aynı marka zaten ikiside birbirinin alt markası gibi birşeydi sanırsam, malzeme kalitelerinden ötürü ve ısıyı yayma...