mehmeths isimli üyenin son etkinliği

• mehmeths
    Aslında ben de senin dediğin gibi düşündüm ama 3080 ile b580 arasında çok büyük bir performans farki var.3080 in eski olması nasıl bir devantaj sağlar ki ?
  • mehmeths
    mehmeths, İncehesap sihirbazından hazır PC başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    geçen bir kaç ay güzel sistemler vardı aslında 4060 lı filan 20k ya vs ama arkadaş çok geç kaldı, inşallah dediğin gibi sistem gelir. 1734867904 knk babanı...
  • mehmeths
    RX 580 ne kanka Allah aşkına. 22-23 civarına RX 7600 DDR5 sistemler geliyor bekle derim.
  • mehmeths
    en düşük grafiklere çekerse oynatırda o fiyatada ekran kartı ne takabilir onu düşünüyorum şuan 10k ekran kartı desek? 5k işlemci desek 15k geriye kalan...
  • mehmeths
    güncel oyun dememiş ki zaten oynayacağım oyunlar demiş liste yapmış o oyunları oynar. 1734867674 gerçi listedeki oyunlara bakmadım ben o oyunları zor oynar...
  • mehmeths
    mehmeths, Steam Hesabım Çalındı! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    arkadaşlar bu aralar whatsap numaralarınıda kopyalıyorlar sonra borç para istiyorlar haberiniz olsun, sanki arkadaşınız tanıdığınız biriymiş gibi dikkat...
  • mehmeths
    epic hesabını steame bağlamak için browserdan epic gamesin sitesine girmen gerekiyor oradan bağlantılardan mıydı neydi tam hatırlamıyorum, oradan xbox , ps...
  • mehmeths
    Her an her şey olabilir aslında hesap bilgilerini almak lazım yedek şeklinde en son alınan oyuna kadar. Benim Epicte hesap çalındı sonra Fortnite hesabını...
  • mehmeths
    ah be kardeşim bu tür insanlardan gelen mesajlardaki linklere neden tıklıyorsunuz anlamıyorum ki sosyal medyada bangır bangır bağırıyorlar dikkat edin...
  • mehmeths
    Biri arkadaşlık isteği atmıştı kabul etmiştim sonra bana link yollamış 50 dolar Gift diye bende tıklayıp Steam hesabımı girince beni steamden attı sonra...
  • mehmeths
    mehmeths, 5900X + 3070 600w yeterli mi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    bios baktın mı güncel olup olmadığına?
  • mehmeths
    https://www.incehesap.com/oyun-bilgisayari-toplama/?p=65642-1_65649-1_61309-1_72530-1_59495-1_70100-1_49542-1 İşlemci daha iyi bu şekilde birde RAM CL38-36...
  • mehmeths
    mehmeths, MSIDAN VE VATANDAN ÜRÜN ALMAYIN ALDIRTMAYIN başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Git tüketici hayem heketine cimere bimere şikayet oluştur bak nasıl tutuşuyor paçaları. Öyle bir şey olamaz hayırdır la para vereceksin 0 ürün alacaksın...
  • mehmeths
    Arabadan pek anlamam ama Mercedes hep hayalimdir ve Premium hissiyat veriyor. Onun haricinde BWM ve RANGE OVER da güzel araçlar Favorim Mercedes.
  • mehmeths
    türkiyede satılan urunlerde de degısıklık oluyor kımısınde Çin kimisinde tayvan var. 1734811081 orjinal gibi gözüküyor.
Top Bottom