Aslında ben de senin dediğin gibi düşündüm ama 3080 ile b580 arasında çok büyük bir performans farki var.3080 in eski olması nasıl bir devantaj sağlar ki ?
geçen bir kaç ay güzel sistemler vardı aslında 4060 lı filan 20k ya vs ama arkadaş çok geç kaldı, inşallah dediğin gibi sistem gelir.
1734867904
knk babanı...
en düşük grafiklere çekerse oynatırda o fiyatada ekran kartı ne takabilir onu düşünüyorum şuan 10k ekran kartı desek? 5k işlemci desek 15k geriye kalan...
güncel oyun dememiş ki zaten oynayacağım oyunlar demiş liste yapmış o oyunları oynar.
1734867674
gerçi listedeki oyunlara bakmadım ben o oyunları zor oynar...
arkadaşlar bu aralar whatsap numaralarınıda kopyalıyorlar sonra borç para istiyorlar haberiniz olsun, sanki arkadaşınız tanıdığınız biriymiş gibi dikkat...
epic hesabını steame bağlamak için browserdan epic gamesin sitesine girmen gerekiyor oradan bağlantılardan mıydı neydi tam hatırlamıyorum, oradan xbox , ps...
Her an her şey olabilir aslında hesap bilgilerini almak lazım yedek şeklinde en son alınan oyuna kadar.
Benim Epicte hesap çalındı sonra Fortnite hesabını...
ah be kardeşim bu tür insanlardan gelen mesajlardaki linklere neden tıklıyorsunuz anlamıyorum ki sosyal medyada bangır bangır bağırıyorlar dikkat edin...
Biri arkadaşlık isteği atmıştı kabul etmiştim sonra bana link yollamış 50 dolar Gift diye bende tıklayıp Steam hesabımı girince beni steamden attı sonra...
https://www.incehesap.com/oyun-bilgisayari-toplama/?p=65642-1_65649-1_61309-1_72530-1_59495-1_70100-1_49542-1
İşlemci daha iyi bu şekilde birde RAM CL38-36...
Git tüketici hayem heketine cimere bimere şikayet oluştur bak nasıl tutuşuyor paçaları. Öyle bir şey olamaz hayırdır la para vereceksin 0 ürün alacaksın...