Merhaba arkadaşlar yks hazırlanıyorum tyt matematikte netlerim çok düşük 2-4 arası başlangıç seviyesi güzel bir problem kitabı alacağım çoğu kişi çap problemler kitabını öneriyor sanırım soruları da çözümlüymüş kitap üzerinde önerir misiniz veya başka önereceğiniz güzel kaynak var mı ?
Merhaba arkadaşlar. Toshiba marka laptopum var bilgisayar açılırken veya masaüstüne gelince mavi ekran verip yeniden başlıyor sonrasında 5 dk arayla tekrar aynı sorunu tekrarlıyor , görev yöneticisine ve PC özelliklerine bakmak istediğimde (DxDiag'dan) gene mavi ekran veriyor ve sonrasında her...
Merhaba arkadaşlar. Toshiba marka laptopum var bilgisayar açılırken veya masaüstüne gelince mavi ekran verip yeniden başlıyor sonrasında 5 dk arayla tekrar aynı sorunu tekrarlıyor , görev yöneticisine ve PC özelliklerine bakmak istediğimde (DxDiag'dan) gene mavi ekran veriyor ve sonrasında her...
Arkadaşlar iki bilgisayar arasında kaldım sizce hangisi günlük işler ve ofis programları için . arada küçük çaplı oyunlar oynayabilirim belki. lenovoyu düşünüyordum fakat intelin g serisi işlemcilerinde throttle sorunu varmış sanırım onun için aklımda soru işareti bıraktı...
Dell Vostro 5402 FG35F85N Intel Core i5 1135G7 8GB 512GB SSD MX330 14 FHD Linux
https://m.turkcell.com.tr/pasaj/bilgisayar-tablet/bilgisayarlar/laptoplar/dell-vostro-5402-fg35f85n?seller=1&color=1003552&utm_source=aka
Bu bilgisayar alınır mı arkadaşlar? Günlük işler ve ofis programlarını...
Arkadaşlar 2'si arasında kaldım. Sizce hangisi? Günlük işler ve ofis programları için kullanacağım bataryası iyi olsun istiyorum, arada oyun da oynayabilirim...
32 GB ' lık iPad alacağım depolamaya ihtiyacım pek olacağını zannetmiyorum 128 GB ile arasında fiyat farkı çok olduğu için harici harddisk almayı düşünüyorum mantıklı bir seçim olur mu ?