Samsung un kendi sitesinde eğitim indirimi ile 5699 tl ye geliyor kullananlar varmı acaba bu fiyata daha uygun monitör bence yok peşin fiyatına 4 taksit ile almayı düşünüyorum sizlerinde bir fikrini alayım dedim
Herkese merhaba vodafone dan sınırsız sosyal medya içeren pakete geçiş yaptım ancak interneti paylaşınca normal kotamdan düşüyor bu interneti hotspot ile de sınırsız kullanmanın bir yolunu bilen arkadaşbana yardımcı olabilirlermi
Herkese merhaba arkadaşlar ben yd 14 pro max kullanıcısıyım bugün vodafone den ikiz sim kart aldım amacım hattın birini kullanımı kapalı olan cihazda diğerini ise normal bir telefona takıp hotspot özelliğini açarak kapalı olan cihazımda vowifi aracılığıyla arama yapmaktı ancak aktif olan cihaz...
doğrudur telefonda öyle pubg vb oyunları pek oynamıyorum oynasamda telin kapasitesi belli oyunda ikinci uygulama sıkıntı çıkarabilir
1718490120
eğer 700 tl daha çıkma ihtimalin varsa camon 20 proyu alabilirsin öneririm iki ciahaz işlemcide iyi olsalarda kamera ekran ve hafiflikte camon daha iyi...
merhaba arkadaşlar 2 yıldır samsung 64 gb evo plus sd kartını kullanıyorum ancak birkaç hafta telefon sd kart bozuk biçimlendir uyarısı veriyordu bunun üzerine kartı pc ye takıp verileri yedekleyim de biçimlendireyim dedim ancak birçok veriyi taşımadı daha sonra telefona tekrardan taktığımda ise...
öncelikle konuyu doğru yere mi açtım emin değilim kasım indirimlerinde aliexpres ten iki tane ürün almıştım ancak ürünler uzun bi süre gelmez diye düşünüp 1 haftaadresimde olamadım bu arada kargolar geldi ancak alamadığım için iade olmuşlar bu iade olan ürünleri tekrar kargo şirketinden...