ben o pil yüzdesinin 1 haftada 83 den 87 ye yükseldiğini gördüm arkadaşta devirmiş yüzdeymiş gram umrumda değil açıkcası, 2000 gün filanda hikaye 2 yıl...
katılıyorum aldığımdan beri spigen hızlı sarj kullanırım günde 2 kere şarja koyduğumda oluyor 2 günde 1 kerede koyduğum hiç umursamam bence bu tarz şeylere...
arkadaki yuvayu kullanmadım hiç. Ekranın altında vardı onu kullandım hep. Klavye mouse ben almam ihtiyaç yok.
1762963093
s11'in ekranı 10.9 değil 11 inç ve...
bendeki eski tabletteki kılıfı hatırlarsın arkaya değince işlemciye değiyor die ekran kapalı durumda kitliyo , yenilerde sıkıntı olmuyo onu farkettim...
akım dengesiz yada az ise sıkıntı çıkarabilir , kartı servise göndersen kullanıcı hatası der geçer yapmışken aklın havada kalmasın die diyoruz yoksa...
tekelleşmiş 3 firma zaten kötünün iyisini seçiyoruz , ulusal bir firma daha az sıkıntı çıkarır demeye çalışıyorum. mesela deprem zamanı starlink ücretsiz...
anlatmaya çalıştığım videodaki gibi 4 slot olup desteklememesi hem 4 yuva koyuyorsun hemde 4 yuva desteklemiyoruz diyorsun der gibi, kandırmaca gibime...
vodafone daha ulusal ama cok da bir şey fark etmez gibi ama sıkıntı yaşarsan vodafone daha iyi ilgileniyor superonline kullanıyorum bundan önce 4 sene...