platformları saymazsan ( netflix yt vb. hariç yani ) herhangi bir oynatıcıdan video açarsan bilirsin iphone kullanıyorsun tek oynatıcı formatına alıp...
teşekkürler sanırım ipad alacağım kullanım amacım doğrultusunda en mantıklısı o gibi duruyor ve dediğin gibi bir şeyler izlerken hz olayının pek bir önemi...
eğer iş içinse kesinlikle apple al , ekran zaten film dizi izlerken pek hz olayını dert etmezsin hem telefondan dosya aktarmak aşırı rahatlatıcı olur...
hocam öyle demeyin devasa bir şey elinizde tutamıyorsunuz bile sığmıyor zapt edemiyorsunuz keratayı ( tutma yerinde silikon yok kayıyor sürekli hele de sert...
apple al geç ama 60hz gözümü yorar kaleme para vermem diyorsan alma bende o yüzden almadım ileri seviye not ve resim uygulamaları paralı ve kalemi ayrı para...
neden öyle dedin ki bence devasa bir boyutu var :peeposad: , küçük vidalarda saatte filan iş yapıyor da mesela kasa vidası sıkmaya çalıştırırsanız ya dönmez...
o fan süs niyetine var zaten hem kutuda yerden tasarruf etsinler hem de boş yere hammaddeyi kullanmasınlar bari stok fan anca pentium işlemciye yeter. eski...
cs de 1080p de alınan en yüksek ayarlara getirdim her şey en iyi görüntü üzerine , ortalama 350fps veriyor 2 gün önce furmark a koydum 20dk lık 51 dereceyi...
bilader herkes şu komplike indirimleri paylaşmasın bi de başlığı gören AMAN ALLAH IM HEMEN ALMALIYIM moduna giriyor açana kadar başlığı. başlık ayrı sıkıntı...
İş garantiye kalınca zaten şans faktörü giriyor devreye. Devasa firmalar en ufak garantilik bir olayda salağa yatıyorlar. Ben yaklaşık 6-7 ay önce Xbox...
garanti işini gözünüzde cok büyütüyorsunuz teknoloji şans işi türkiyede bile olsa tam garantili bir item değil ps5 , olsa bile donanımsal sıkıntı da zaten...