Yarın daha detaylı video foto atıp ne yapman gerektiğini yazarım kuruluma kadar bilgi taze, ama kesinlikle dediklerimi okumadan kurma bence mesela o...
Bizzat kendim kullanıyorum. Sapasağlam masa. Sallanma yok kırık dökük vs. yok. Fiyatı da gayet uygun. Evet dediğiniz gibi o paralara masa almaya gerek yok...
alt kablo saklamalı olanı geçen hafta aldım sallantı var da belli etmiyor mouse hareketlerinde filan sallanmıyor yandan tutup sağ sol yaparsan minimum...
Bedelli yaptığını belirtmesen yine bedelli yaptığını anlardık. Bakım yapmayı bilirsen her tüfek atar. Kıtadaki personeline verdiği MPT'yi sana niye versin...
G3 ile 150'den fazla atış yapmışımdır, çağından geriliği sadece tüm eklentileri takamıyor oluşun, zaten dünyada tüm eklentileri aparatsız takabildiğin tek...
Herkes muvazzaf asker olsun demedim, seferberlikte silah sesinde zıplayan erkek olmasın dedim. Gidip de yükümlü erleri Suriye'de İsrail'le çarpıştıracak...
Seferberlik için alınan eğitim bence gerekenden uzun işte hocam 3 veya 4 ay olsun bedelli yapacak adamda hiç kışlaya gitmesin daha mantıklı olur bence.