Meliht isimli üyenin son içerikleri

1. Meliht

🔥İndirim MSI Mpg X670E Carbon Wıfı 11.000 tl

9900x ile b650m ds3h kullanıyorum buna geçeyim mi yoksa x870 mi bakayım?
  2. Meliht

Ryzen 9 9900X için Gigabyte Gaming 360 AIO alınır mı?

Merhaba bu fiyata bu sıvı soğutucu alınır mı ? İnternette çok detay bulamadım bu soğutucuya dair. 9900x işlemci almıştım. Deepcool ls520 240mm sıvı soğutucumdan bu soğutucuya geçmeyi düşünüyorum. Lancool 207 kasa alacağım o kasa da kullanacağım. https://amzn.eu/d/3AKnNNK
  3. Meliht

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria Pro 1 TB 2.415 TL

indirim bitti sanırım
  4. Meliht

Borsa İstanbulda nasıl hisse seçilir?

Borsa istanbul mantık dışı bir yer, haber akışı ve siyasete aşırı bağımlı. Gece İran’dan İsraile gönderilen bir füze ile sabah 50.000₺ kaybederek güne başlayabilirsin. Bunu bilerek Bist30 hisselerine göz atabilirsin henüz onlar artmadan yan tahtalarda artış olmayabilir. Ytd
  5. Meliht

Türknet sözünde durmadı

Dostum ben de hürriyet mahallesinde oturuyorum yan mahallede kablonet gigafiber var biz hala vdsl bana da hep aynı şeyleri söylüyorlar 15 senedir bu muhitte bu internetle sürünüyoruz.
  6. Meliht

Millenicom battı mı?

Önceki mesajda yazdığım gibi hocam ama şuanki durumda dünden akşamdan beri aramalara ve arıza kayıtlarına dönmeyip hizmet numarasını gizlemek başka bir ayıp bence resmen hak ihlali.
  7. Meliht

Millenicom battı mı?

Bölgemde her iss’de ara ara problem oluyordu fakat onlar bir ya da birkaç saat içinde çözerken. Millenicom bir ya da birkaç gün içinde çözülüyor. Dün akşamdan beri internet yok sadece telesekreter sesi duyuyorum sinir bozucu tarafı bu. Üstelik birde resmen insanlar iptal edemesin diye hizmet...
  8. Meliht

Millenicom battı mı?

Yok reis e devlette de abonelik numaram gözüküyor sadece. Sanki numara bulunmasın sadece bizden öğrenebilsinler diye yapılmış gibi geldi. Bu konu hakkında da şikayetler var
  9. Meliht

Millenicom battı mı?

Arkadaşlar merhaba, millenicom internet kullanıyorum. Dün akşam 8'den beri internetim yok. Gelip 2-3dk sonra tekrar kesiliyor. Hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum, destek taleplerine dönüş olmuyor. İnternet değiştireceğim hizmet numara bile ulaşamıyorum hiçbir yerde yazmıyor...
  10. Meliht

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/msi-cyborg-15-a13ve-1863xtr-i5-13420h-16gb-ddr5-512-gb-ssd-rtx4050-6gb-15-6-144hz-freedos-full-hd-notebook-fiyati-79549/ bu laptop alınır mı? 35k bütçe ile daha iyi seçenek var mı?
  11. Meliht

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

dram var çok kaliteli ssd alınır.
  12. Meliht

❌İndirim Bitti! Gaming.Gen.TR iyzico ile öde %15 indirim kazan

Alınabilecek ssd var mı?
  13. Meliht

Millenicom İnternet Sorunu

Evet ben de başka oyunda deniyorum. Packet loss var bayağı. Bağlantı ve kopma problemleri de var.
  14. Meliht

Önemli olan altyapı, TT altyapısını kullanıyor benim bölgemde. Kendi altyapısı var mı bilmiyorum, yoktur büyük ihtimalle. Fiyat uygun diye geçiş yaptım. 10 senedir aynı evdeyim ve internet konusunda büyük sıkıntılar çekiyorum ne fiber geliyor ne başka bir altyapı. Ev fiyatları bu hallerde olmasa...
  15. Meliht

Bugün birkaç saattir yine bağlantı kötüleşti. Sizde de öyle mi arkadaşlar?
Geri