Memo256 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Çözüldü✓ Fazeon X27F180QP monitorü 90 derece olmuyor

Merhaba bugun elime ulaştı monitori pivot ayarı var ancak çevirirken garip çat küt sesler çıkıyor ve 90 derece dik konuma getirmeye çalıştığımda monitorun alt kısmı desteğe sürtüyor ve dönmüyor. Yani pivot kısa geliyor ne kadar çabalasam da uzunluğu daha fazla artmadı zaten tek kademe gibi...
  2. M

❌İndirim Bitti! Corsair MP600 Pro 2TB M2 SSD 7222TL

https://www.xda-developers.com/corsair-mp600-pro-nh-ssd-review/ güzel makale. İncelemenizi tavsiye ederim.
  3. M

WD BLACK SN7100 2TB da bu fiyatta hocam okuma yazma hızları daha yüksek gösteriyor o mu daha mı mantıklı olur? corsair mi?
  4. M

Sanırım benim anakartta da var soğutma bloğu var çünkü. MSI PRO B650-A haricen almama gerek yok diye düşünüyorum. Aldım bu arada teşekkürler herkese.
  5. M

Eyvallah. Son sorum attığın görselde yazma hızı nasıl 6827 maximum yazma hızı 5700 gösteriyor ürün bilgilerinde.
  6. M

Aldım bir tane neden ithalatçı garanti? Satıcı Hepsiburada değil mi yurtdışından gelmiyor ürün
  7. M

pasif soğutucu dediğiniz anakartın üzerinde bulunan soğutucu mu
  8. M

Alınır mı sizce ? Windows için
  9. M

❌İndirim Bitti! Crucial Pro 6000MHz 32GB Kit (2x16GB) 6100 TL

Ben de iptal ettim almak isteyen olursa stoklara düşebilir belki.
  10. M

🔥İndirim MSI PRO B650-A WIFI AM5 DDR5 6839TL

[H3 id='AMD+Ryzen+5+7500F+ile+uyumlu+mudur+ve+MSI+MAG+CORELIQUID+I240+WHITE+240+mm+bununla']AMD Ryzen 5 7500F ile uyumlu mudur ve MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm bununla[/H3]
  11. M

Soğutma borusu aşınmış mi?

Teşekkürler reis . Neyden kaynaklanmış olabilir sence? Termal macun olabilir mi bide
  12. M

Amazondan aldım valla her şey ambalajliydi zaten vidaları felan açılmamış sıfır belli ama orası fabrika hatası felan olabilir mi diye düşündüm bı sorun vermezse cihaza iadeye gerek yok
  13. M

Yok geçmiyor. Bunun olması normal mi bu borularda termal macun sürülüyor mu bide 0 üründe olması doğal mi ? Ben kullanılmıştır felan diye düşündüm ama kullanmayla olucak işte degil
  14. M

Lehim olsa yanındakilerdede olmaz mı sadece ortadaki boruda var soyulmuş gibi böyle
Geri