ekran boyunu önemli değil benim için. önceki telefonum xiaomi mi note 10 lite s24+ ile aynı büyüklükte o yüzden alışma sürecinde sorun yaşamam diye düşündüm
30-40k civarında bir telefon almak istiyorum ama bu ikisi arasında kaldım. 128 gb ın üstüne çıkmak istiyorum ama ip 13 de kendini çekiyor fakat samsung s24+ da daha yeni olduğu için yönelesim var önerilerinizi bekliyorum. başka telefon önerilerine de açığım.
Bilgisayarımı satmak istiyorum ama genel olarak ne kadar fiyat biçmem gerekiyor bilmiyorum.
özellikleri şu şekilde
AMD ryzen 3 3100 4 çekirdek
8x2 16gb hyperx ram
hyperx fury 3D 480GB SSD
Radeon Rx 5500 xt 4 GB
high power eco br 600w 85+
ASRock B450M HDV R4.0 Anakart
Dark diamond pro mesh rgb...
Bilgisayarımı satmak istiyorum ama genel olarak ne kadar fiyat biçmem gerekiyor bilmiyorum.
özellikleri şu şekilde
AMD ryzen 3 3100 4 çekirdek
8x2 16gb hyperx ram
hyperx fury 3D 480GB
Radeon Rx 5500 xt 4 GB
high power eco br 600w 85+
ASRock B450M HDV R4.0 Anakart
Dark diamond pro mesh rgb kasa...
Mekatronik mühendisi öğrencisiyim ve bi yandan hem yazılım programı hem de solid works kullanacağım için bana yetecek bir leptop arıyorum max fiyatım 25k önerileriniz nedir
Bİlgisayarımın ram i falan gayet yeterli bir makine ama (Opera gx kullanıyorum) youtubeda arkada video açık iken başka bir sekmeye geçtiğimde veya başka bir şey yaptığımda videonun sesi sanki bilgisayar çökecekmiş gibi bir ses kasması meydana geliyor bu konuda ne yapabilirim?
aslında kablolu da olabilir genelde basslara ve dış sesi kesmesine önem veririm. ses seviyesi yüksek olursa süper olur
1662639090
JBL T110BT modelini buldum almayı düşünüyorum
sadece devletten bana gelen aylık burs ile geçiniyorum ve artık bana yetmiyor. Başka neylerle uğraşarak para kazanabilirim veya borsa ile ilgilensem para kazanabilirmiyim?
merhabalar. Ben web tasarım öğrenmeye çalışan birisiyim ve dilleri hangi sırayla öğrenmem gerek bunu bilmiyorum.
ilk olarak html temeli attım sonra sırayla hangi dilleri öğrenmeliyim
PHP
HTML
JAVA
CSS
ASP
MYSQL
bunların sıralamasını merak ediyorum şimdiden teşekkürler
hocam şuanda ciddi sipariş vermeyi düşünüyorum ve bu fiyattakiler bu klavyeden kat kat daha kötü yani bana gönderdiğiniz klavye çok iyi çok teşekkür ederim hoca :)