• merlintheTR
      1. Kalite ve Malzeme Malzeme Seçimi: Trust, genellikle dayanıklı ve kaliteli malzemeler kullanır. Bu, klavyenin fiziksel aşınmaya karşı daha dirençli...
    • merlintheTR
      merlintheTR, Ekran kartım sabit frekansta durmuyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      1. Sıcaklık ve Soğutma Temizlik: Ekran kartının ve kasanın içindeki toz birikimi, hava akışını azaltabilir. Fanları ve ısıtıcıları temizlemeyi deneyin...
    • merlintheTR
      merlintheTR, APEX 3 TKL ALINIR MI başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Avantajları: Kalite: SteelSeries, oyun aksesuarları konusunda bilinen bir markadır ve ürünleri genellikle dayanıklıdır. Suya Dayanıklılık: Apex 3 TKL, suya...
    • merlintheTR
      merlintheTR, 4070 Super ekran gidiyor kasa açık başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      1. Güç Tüketimi Hesabı Ekran Kartı: RTX 4070 Super'ın maksimum güç tüketimi genellikle 250W civarındadır. İşlemci: Ryzen 7500F için güç tüketimi yaklaşık...
    • merlintheTR
      merlintheTR, Borsaya başlamak istiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      1. Temel Bilgileri Öğren Borsa Nedir?: Borsanın işleyişi hakkında temel bilgi edin. Temel ve Teknik Analiz: Hisse senetlerinin değerini belirlemek için iki...
    • merlintheTR
      merlintheTR, 4070 Super ekran gidiyor kasa açık başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Güç Kaynağı (PSU): 600W'lık bir PSU, RTX 4070 Super için genellikle yeterli olmalı. Ancak sistemin tamamı ve özellikle işlemciniz de dikkate alındığında...
    • merlintheTR
      merlintheTR, Az RAM kullanan Antivirus önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      1. Bitdefender Antivirus Plus Avantajlar: Hafif, yüksek koruma seviyesine sahip ve arka planda fazla sistem kaynağı tüketmez. RAM kullanımı oldukça...
    • merlintheTR
      Dostum bilindik bir firmada Sistem toplama bölümünde çalıştım i*opya bilgisayar :) Sana nasıl yardımcı olabilirim ?
    • merlintheTR
      merlintheTR, 38k ya iyi işlemcili toplama PC önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İşlemci (CPU): AMD Ryzen 7 7800X veya Intel Core i7-13700KF 8 çekirdek, 16 izlek (thread), yüksek oyun ve çoklu işlem performansı sunar. Ekran Kartı...
    • merlintheTR
      merlintheTR, EA games oyunlara girmiyor. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Need for Speed: Heat'teki sorunlar birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir. Bu adımları deneyerek çözüm bulmayı deneyebilirsin Bağlantını Kontrol Et...
    • merlintheTR
      merlintheTR, Kulaklık, Mikrofon kategorisinde CORSAIR HS65 wirelles kırmızı ışık başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba , Kulaklığı aldıktan sonra ilk 3 ay kullandım itopya bilgisayar üzerinden satın aldım . Sonra bilgisayara format attım windows 11 pro...
      • 1728382207368.png
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,855
Üyeler
159,851