MeRTClSkn isimli üyenin son içerikleri

1. MeRTClSkn

Uzak sunucudan yanıt yok

2 yıldır router kullanıyorum modem üst katta türknete yeni geçtik hiç bir sıkıntı yoktu güzeldi ama dğn ansızın internet gitti başta anlam veremedim ilk kez gitti diye sonra üst kata çıkınca modemde internet olduğunu fark ettim routerin ayarlarına girince "uzak sunucudan yanıt yok.Lütfen...
  2. MeRTClSkn

Yardım Yeni işlemci anakart aldim bios ne yapmam lazim

evet buda ez modundaki performans ayarı ama bildiğim kadarıyla overclock kısmında olması gerek
  3. MeRTClSkn

Yardım Yeni işlemci anakart aldim bios ne yapmam lazim

ramin tam performanslı yani 6000mhz çalışmasını istiyor isen expo profilini aktif etmen gerek 1750065491 ve asus biosta amd nin güç seçenekler performans seçenekleri olur oradan performans moduna almalısın
  4. MeRTClSkn

Çözüldü✓ Moniörlerde ms farkları

görmen neredeyse imkansız ayrıca o değerler genelde ilk tepki değeri devam eden süreçte aynı oranda gecikme sağlayamıyor
  5. MeRTClSkn

110.80.17 130.70.17 Lastik Önersi

Michelin Pilot Street düşünüyordum ama kuruda tutuşu o kadar iyi değil yorumları gördüm öneriniz var mıdır ?
  6. MeRTClSkn

Öneri Yeni Sistem Aldım Sizce Nasıl

1080p için 1749981046 gerek var mı sizce 4070 e fln 1749981102 evet oyun için kullanılacak
  7. MeRTClSkn

Öneri Yeni Sistem Aldım Sizce Nasıl

Msi Pro Z790-S WiFi İntel İ5 14600K Msi Coreliquid 240R v2 Zotac 4060 twinegde T-Force 5600mhz cl32 ram kingstln 1 tb 7000mb/6000mb m2 ssd Crucial 500gb sata ssd Kasa cougar mx 410 yanında 650w 80+ psu kasa elimde kaldığı için kullandım yoksa anakart atx büyük geliyor kasaya sıkışıklık olsu...
  8. MeRTClSkn

Yardım Windows ssdimi görmüyor lütfen yardım edin

1749902578 ne oldu bilmiyorum ama ssdi gözüktü içindekilerde gözüktü şimdi pcyi yeniden başlatıcam
  9. MeRTClSkn

herşeyi denedim fakat bir görmüyor görsede bilinmeyen aygıt olarak gözüküyor başlatılmıyor 1749900441 1749900464 ssdinin ışığıda yanıyor
  10. MeRTClSkn

dönüştürücü ile denedim görmedi
  11. MeRTClSkn

çalışan ssdime o çalışmayan ssdimin sata kablosunu taktım ve açarken pc direkt açıldı ve biosa attı ssdi gözükmüyordu sata 3 portunda galiba kablo bozuk sata 3 kablosu alıp deneyeceğim
  12. MeRTClSkn

Normal bir şekilde uzun süredir sorunsuz kullandığım fury marka ssdim ne olduysa indirme yaparken okulden geldiğimde depolama yeri istemişti bende üşenip indermeden vazgeçtim o sırada IDM(Internet Download Manager)'ı pc den kaldırmak istedim kaldırdığımda pcyi yeniden başlatmak istedi ve...
  13. MeRTClSkn

4000 TL bandında Klavye önerisi

1743507751 hocam hiç düşünme derim
  14. MeRTClSkn

Mekanik Klavye Önerisi

Geri