Yardım Windows ssdimi görmüyor lütfen yardım edin

MeRTClSkn

80+
Reaksiyon skoru
2
Normal bir şekilde uzun süredir sorunsuz kullandığım fury marka ssdim ne olduysa indirme yaparken okulden geldiğimde depolama yeri istemişti bende üşenip indermeden vazgeçtim o sırada IDM(Internet Download Manager)'ı pc den kaldırmak istedim kaldırdığımda pcyi yeniden başlatmak istedi ve başlattım pc uzun bir süre siyah ekranda kaldı açılmadı normalden bayağı uzun bir süre 15dk gibi neredeyse daha sonra D sürücüsünün olmadığını fark ettim pcde 2 ssd kullanıyorum 2side sata ssd biri 500gb windows yüklü olan diğer bahsettiğim ise furry 1tb oyunlarımın yüklü olduğuydu daha önce hiç böyle bir durum yaşamadım yardım edebilecek varsa çok sevinirim içinde 700gblık verim var. Birde böyle hata veriyor
Adsız2.webp

Adsız.webp

Disk Yöneticisinde gözüküyor başlatılmıyor biostan boot sekmesinden secure bootu custom yapdım ve bi anlık gözüktü ama açmaya çalıştığımda hata verdi ve gitti

çalışan ssdime o çalışmayan ssdimin sata kablosunu taktım ve açarken pc direkt açıldı ve biosa attı ssdi gözükmüyordu sata 3 portunda galiba kablo bozuk sata 3 kablosu alıp deneyeceğim

herşeyi denedim fakat bir görmüyor görsede bilinmeyen aygıt olarak gözüküyor başlatılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_4554.webp

ssdinin ışığıda yanıyor

Son düzenleme:
IMG_4556.webp

ne oldu bilmiyorum ama ssdi gözüktü içindekilerde gözüktü şimdi pcyi yeniden başlatıcam

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,378
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri