Arkadaşlar ek olarak biosu güncelledim driverları güncelledim arkadaşın verdiği kodları yazdım ve ilk baştaki gibi nadiren olmaya başladı ilgnç bi şekilde...
Baya bi yonga seti driverı falan indiriyo ben bunları kendim hiç indirmemiştim sadece nvidia indirmiştim bu bi insin sonra dediğinizi deneyim sorun umarım...
@TyShame Hocam sizin için bidaha cpu test ettim 1 dakika içinde 2 kere gitti geldi pc fakat geldiğinde test devam ediyodu süreçte kaydedilen max sıcaklık 82...
Hocam başlarda windowsta gezerken olmuyodu gitgide kötüleşti şuan windows ekranında da oluyo. Bios ekranında beklerken olmadı sadece biostan test yaptığımda...
Şöyle ki ben ptm7950 uyguladım ve hep stantla kullandım en yüksek grafikte bile 80i geçmiyodu sıcaklıklarım. Videoda görüldüğü gibi ekran kapanınca klavye...
Sadece termal macun değişimi yaptıysan vidalarda etiket yoksa bazı bilgisayar üreticileri sıkıntı yapmıyor. Vidalar yalama olmadıysa anlamazlar bile merak...
Hocam windowsu açmadım bios üzerinden işlemci testi yaptım sorun biosta da oldu
1736280069
İşlemci doğrudan yanmasa da diğer işlemci elemanları bozulmuş...
R7 7840hs 4060 victus 16 kullanıyorum. Sorun 4-5 gündür yaşanıyo ve öncesinde sadece oyunlara girdiğimde oluyodu ve kısa aralıklarla yaşanıyodu. Sorunu...